AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Ethereum Price Prediction: JPMorgan Analysts Say ETH Will Outperform BTC in 2024 – Can ETH Reach $100,000?

Ethereum Prisen stiger med 5,5% og JPMorgan forudsiger, at ETH vil overgå BTC i 2024

ETH-prisen er i dag steget med 5,5%, og markedsprisen er steget med samme procent de seneste 24 timer, og ligger på $2.298. Ifølge JPMorgan forudsiger analytikere, at Ethereum kan overgå Bitcoin (BTC) næste år, hjulpet af den kommende EIP-4844-opgradering, der vil gøre det muligt for Protodanksharding og øge skaleringsmulighederne for lag-to-netværk.

Potentiale for yderligere stigning i ETH-prisen

ETH-prisen er også steget med 13% i løbet af de sidste 30 dage og 73% det seneste år. Analytikere forudser, at 2024 vil være en fuldt udviklet bull-marked, og dagens stigning kan kun være begyndelsen på endnu større gevinster.

Nu er et godt tidspunkt at genindtræde på ETH-markedet, da mønstre og indikatorer peger på kommende gevinster. Den 30-dages gennemsnit stiger og er langt over det 200-dages gennemsnit, og RSI-indikatoren har lige passeret 60-niveauet, hvilket signalerer stigende købspres.

ETH har ikke kun øget momentum, men har også plads til yderligere gevinster i de kommende uger, før den når overkøbt territorium. Støtteniveauet for ETH er også steget konsekvent i de sidste par måneder og modstår alle undtagen de mindste tab.

Potentiel overhaling af det nuværende All-Time High (ATH)

ETH’s handelsvolumen på 19 milliarder dollars gør den til den mest omsatte ikke-stabile mønt, ud over Bitcoin (BTC). Indikationer tyder på, at ETH kan poste større procentvise gevinster i 2024 end selv BTC, ifølge JPMorgan-analytikerne. Den nuværende styrke i ETH’s fundamentaler og den massive vedligeholdelse af værdi i Ethereum-blokken gør den til en attraktiv mulighed for investorer.

Top  Finanzeksperter giver indsigt i Ethereum's udvikling og anbefalinger

Tilføjelsen af Protodanksharding, der vil tillade lag-to-netværk at behandle flere transaktioner parallelt, forventes at øge Ethereum-prisen yderligere. Derfor kunne ETH nå $3.000 i de første måneder af 2024, før den topper det nuværende All-Time High (ATH) på $4.878 i anden halvdel af året.

Andre fundamentalt stærke alternative mønter

ETH er en etableret mønt, og mange handlende kunne være tilbøjelige til at diversificere en del af deres portefølje i mindre cap alternatives, der har potentiale til at overgå markedet i det kommende år. Presale tokens har været en kilde til outsized gevinster i år, og en igangværende salg med momentum er Bitcoin Minetrix (BTCMTX), en stake-to-mine-platform, der har rejst over $5.2 millioner i salget.

Bitcoin Minetrix, der gør brug af Ethereum-blokken, er en stake-to-mine-platform, der vil muliggøre brugere at mine Bitcoin (BTC) ved at indsætte sin native token, BTCMTX. Platformen sigter mod at gøre Bitcoin mining mere tilgængelig end nogensinde før, og dens allerede hævede kapital på over $5 millioner indikerer, at dens native token kunne have en stor notering næste år.

Forsigtighed tilrådes ved enhver investering, da krypto er en højrisiko-klasse, og denne artikel bør kun ses som informationsmateriale og ikke investeringsrådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button