AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Ethereum stiger med over 11% over $2.530, institutionelle produkter tiltrækker 55 mio. dollars i år

Ethereum prisen skyder over 11% over $2.530, institutionelle produkter tiltrækker $55 millioner i år

Ethereum (ETH) prisen er steget over 11% i 2024, og fortsætter den stabile vækstcyklus fra december 2023, samtidig med at der markeres en ugentlig stigning i institutionelle indstrømninger til investeringsprodukter.

Ethereum handles til $2.537 på nuværende tidspunkt, efter at have markeret en vækst på 5,37% i de sidste syv dage og en stigning på 14,56% i løbet af den seneste måned, mens tyrene ser ud til at være indstillet til yderligere gevinster på trods af en let markeds korrektion.

Sidste år noterede aktivet en 91% stigning i prisen og sluttede året af på $2.294, mens handelsvoluminer og institutionelle produkter forblev lave. Alligevel blev der registreret en stigning i fjerde kvartal.

Med hensyn til kvartalsvis prisvækst så det første kvartal af 2023 den højeste prisvækst, der løftede aktivet til $1.792 og udviskede tab fra bjørnemarkedet i 2022.

2022 var bemærkelsesværdigt for branche-nedbrud og bredere makroøkonomiske finansielle problemer, der førte til et skarpt fald i krypto-priserne, hvor top-aktiver som Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) mistede over 55%.

Ethereum, som handlede sidelæns omkring den periode, havde stadig nøgleindikatorer, der pegede opad, hvilket førte til, at et tværsnit af formueforvaltere stemte det som den aktive med den højeste vækstpotentiale på bjørnemarkedet.

Ethereum marcherer opad

Dog tog Ethereum i fjerde kvartal 2023 ny opadgående momentum, da prisen steg, og investeringsprodukter registrerede indstrømninger for at slutte året i den grønne zone.

I år åbnede med massive indstrømninger til kryptoprodukter i kølvandet på den brede forventning om godkendelse af en spot Bitcoin ETF af United States Securities and Exchange Commission (SEC).

Top  Tidligere Deutsche Bank-ansat dømt til fængsel for krypto-svindel

I den første uge registrerede digitale aktiefonde $151 millioner i indstrømninger, og på trods af at BTC havde den største andel, registrerede Ethereum $30 millioner for at starte året over rivalen Solana (SOL), som blev beskrevet som en institutionel favorit efter at have noteret indstrømninger i flere uger i træk.

De seneste syv dage har set indstrømninger på $26 millioner til Ethereum-produkter, hvilket øgede det årlige samlede til $55 millioner og $241 millioner i de sidste ti uger.

Flere analytikere peger på den bullish opadgående tendens som grunden til institutionel appetit på markedet, der drejer sig om godkendelsen af spot Bitcoin ETF.

Som følge af godkendelsen af SEC registrerede investeringsprodukter i digitale aktiver $1,18 milliarder, mens handelsvoluminer lå på $17,5 milliarder, det højeste punkt ifølge CoinShares data.

“Mens prisen på Ethereum er steget i de seneste syv dage, er BTC nede med 6,46% efter en korrektion dage efter godkendelsen af spot ETF. Flere analytikere forudsagde en vækst i prisen, som ventet, hvor Matrixport forudsagde en pris over $50.000.”

Alternative mønter som Solana og Cardano er op 4,95% og 3,37% henholdsvis i de sidste syv dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button