AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

EU Overvejer Forbud mod Bitcoin Mining på Grund af Energiforbrug

A recent report har indikeret, at Proof-of-Work (PoW) konsensus netværk, som Bitcoin, kan blive forbudt i Den Europæiske Union (EU).

Daniel Batten, en managing partner hos CH4 Capital, delte på sin X (tidligere Twitter) konto, at den Europæiske Centralbank (ECB) og European Securities and Markets Authority (ESMA) blev bedt om at udarbejde rapporten.

EU’s holdning til Bitcoin Energy Consumption

I en delt skærmskud præsenterer EU-rapporten en bekymrende vurdering af Bitcoin og andre PoW blockchain-protokoller. Rapporten anbefaler et fuldstændigt forbud mod Bitcoin og dets minedriftsprocesser i regionen og fremhæver, at de er skadelige for miljøet på grund af deres høje energiforbrug.

Rapporten tilføjede, at denne usikre minedriftsproces kunne true EU’s energisikkerhed. Disse nylige udtalelser er knyttet til en 2023 ‘eTender’ -indsendelse med titlen ‘Udvikling af en metodologi og bæredygtighedsstandarder for at mindske miljøpåvirkningerne af kryptoaktiver.’

eTender-rapporten bemærkede, at stigningen i minedrift af kryptoaktiver genererer ugunstige økonomiske og sociale konsekvenser. Derudover kunne vedvarende brug af kryptoaktiver hæmme regionens bæredygtighedsmål i overensstemmelse med Parisaftalen.

EU forventede at indføre en kulstofafgift på krypto-minedrift for at presse minearbejdere til at nedsætte eller stoppe deres minedriftsaktiviteter. Andre foranstaltninger inkluderer at give EU-blokkens medlemmer myndighed til at lukke krypto-minedrift til enhver tid af hensyn til energisikkerhed samt formelt betegne Bitcoin-minedrift som ‘skadelig for miljøet’ og udvikle midler til at afskrække institutionelle investeringer i Bitcoin.

Ifølge Batten forventes det, at Bitcoin bliver betegnet som et ’tilholdssted for økonomiske kriminelle’, hvilket gør det endnu mindre tiltalende for potentielle investorer.

Kunne EU-foranstaltninger blive vedtaget globalt?

Ifølge Batten forventes EU’s forbud mod kryptoaktiver ikke at være isoleret til regionen. ESMA og ECB har angiveligt afsløret, at når forbuddet er lovligt i EU-blokken, vil de presse på for, at det accepteres i andre regioner.

Top  Bitcoin-Kurs stärker: Aktueller Marktbericht zu Kryptowährungen wie Bitcoin & Co.

Hvis lovforslaget vedtages, kan denne bevægelse føre til, at Bitcoin-minedriftscentre som USA lukker offentligt indregistrerede Bitcoin-minedriftsfirmaer som Riot Blockchain.

Den vrede, der omgiver Bitcoin’s minedriftskrav til elektricitet, er ikke noget nyt diskurs inden for kryptorummet. PoW blockchain-netværket skulle angiveligt forbruge mere elektricitet end et land af beskeden størrelse.

Branchefolk og eksperter har i vid udstrækning støttet dette synspunkt, hvilket førte til dannelse af Bitcoin Mining Council (BMC).

BMC fokuserer på at omlægge energibehovet i PoW-protokollen til en mere miljøvenlig mulighed. Indtil videre har de haft succes.

Ifølge K33 Research dækker Bitcoin-minerne deres drift med et skønnet 58% ved hjælp af vedvarende energikilder. Dette er tre gange højere end verdens gennemsnit.

Dette indikerer, at Bitcoin-minedrift vil blive grønnere i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button