BitcoinFinanzen

Europas größtes Krypto-Investmentunternehmen CoinShares verzeichnet Gewinn und plant Expansion in die USA

CoinShares, Europas største Krypto-Investmentfirma, har netop offentliggjort sit fjerde kvartalsregnskab for 2023 og rapporterer en imponerende profit på omkring 42 millioner US-dollar. Denne positive udvikling markerer en opblomstring for selskabet efter et udfordrende år i 2022.

I en erklæring fra selskabet fremhæves det, at fokus på rentabilitet har resulteret i et kombineret overskud og indtægt på 33,3 millioner pund i fjerde kvartal samt en justeret EBITDA på 25,7 millioner pund med en imponerende marge på 77 procent. Dette tyder på en stærk strategisk kurs for selskabet, der også har planer om at udvide sine tjenester på tværs af Europa og træde ind på det amerikanske marked ved hjælp af en investering i Valkyrie.

CoinShares har annonceret en plan om at styrke sin position i Europa og samtidig udvide sin rækkevidde på det amerikanske marked gennem et partnerskab med Valkyrie. Derudover har virksomheden netop erhvervet Valkyrie og har planer om at udnytte den positive beslutning fra den amerikanske børsmyndighed (SEC), der har godkendt Valkyrie som en af ​​de 11 ansøgere til en børsnoteret Bitcoin-fond (ETF).

Samtidig meddeler CoinShares, at selskabet på nuværende tidspunkt har et forvaltet samlet aktivum (AUM) på 5,87 milliarder US-dollar. Dette understreger virksomhedens position som en betydelig aktør inden for kryptoindustrien.

Denne positive udvikling hos CoinShares følger den hastige ekspansion af kryptoindustrien i Europa. Binance har rapporteret en øget accept af kryptokurver i Europa, og en nylig undersøgelse viser, at 73 procent af europæerne er optimistiske med hensyn til fremtiden for kryptokurver.

Europæiske myndigheder forsøger imidlertid at implementere strenge regulativer for Bitcoin mining, hvilket afspejler en bredere global bekymring for miljømæssige og sikkerhedsmæssige spørgsmål vedrørende kryptovalutaer. Dette er i øjeblikket et område, hvor flere aktører i kryptoindustrien er under skærpet tilsyn.

Top  Bitcoin-Boom: Was steckt hinter dem Anstieg von über 60.000 Euro?

Alt i alt peger tendenserne mod en stadig stærkere udbredelse og accept af kryptokurver i Europa, samtidig med at myndigheder og virksomheder arbejder på at navigere i de komplekse regulative udfordringer og udnytte de mange muligheder inden for kryptoindustrien. Disse udviklinger indikerer en spændende periode for kryptoaktører, både i Europa og globalt set.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button