AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Faldende interesse for Solana – Er SOL på vej nedad?

Solana Pris – En Outlook for 2024

Solana pris (SOL) er i øjeblikket i fokus, da kryptovalutamarkedet forsøger at opnå stabilitet efter en kraftig nedgang. Prisen på SOL er i øjeblikket omkring $94, en stigning på omkring 5% fra de tidligere lave niveauer i $85. Dog er der stadig bekymringer for SOL’s samlede værdilagrede (TVL), der falder og foruroligende tegn for investorerne.

Solanas prisbevægelser er blevet påvirket af den generelle opadgående bevægelse i kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, drevet af optimisme om godkendelse af spot Bitcoin ETF’er i USA denne uge. Men Solana’s declining TVL på omkring $4.125 mia. ifølge DeFi Llama-data, tyder på en nedadgående tendens.

Trade Value Locked (TVL) henviser til den dollarbaserede værdi af kryptovalutaer låst inden for smarte kontrakter på en given blockchain. Solana’s TVL nåede sit højdepunkt den 25. december på $5.15 mia. og er siden faldet med 20%. Dette kan delvis forklares ved en tilbagegang i SOL’s pris og Solana blokchain udstedte aktiver.

Desuden kan det indikere, at DeFi-investorer og kryptohandlere har flyttet kapital væk fra Solana. Dette sker på et tidspunkt, hvor andre on-chain indikatorer også viser svaghed. Ifølge The Block er antallet af aktive og nye adresser, der er involveret med Solana-netværket, faldende. Samtidig er værdien, der flyttes on-chain, også nedadgående, selvom den forbliver forhøjet.

Derudover viser total handelsvolumener på store Solana-baserede decentraliserede børser (DEXs) et fald på mere end en måned. Således indikerer svagere on-chain aktivitet et fald i gebyrer indsamlet af Solana-netværket fra dets brugere, hvilket tyder på en svækkelse i efterspørgslen på Solana blandt brugerne.

I betragtning af disse indikationer, kan det aktuelle miljø fungere som en modvind for SOL, hvilket betyder, at kortsigtede prisforudsigelser forbliver bæriske. Selvom SOL-prisen stadig er oppe med 450% fra sine lavpunkter i september, er det høje risikoniveau for fortjenesteoptagelse stadig til stede.

Top  BlastUP: The Game-Changer in dApp Development and Blockchain Scalability

Der er også risici for, at markedet reagerer negativt på den forventede godkendelse af spot Bitcoin ETF’er denne uge, hvilket kunne betyde fortsat press på Solana’s bearish trend.

Derfor, selvom SOL har potentiale til at præstere godt, er risikoen for nedgang høj, og dets 450% rally i de seneste måneder tyder på, at mange lette gevinster allerede er gået tabt. I lyset heraf kan investorer, der ønsker at opnå gevinster på ca. 100x, overveje andre muligheder.

Bemærk: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button