AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Fidelity Opdaterer Ethereum ETF Ansøgning med Staking Funktion

Fidelity opdaterer sit Spot Ethereum ETF-ansøgning til SEC

Fidelity har opdateret sin Spot Ethereum-børsnoterede fond (ETF) ansøgning til U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 18. marts for at inkludere staking.

I henhold til formular 19b-4 oplyste Fidelity SEC om, at det fra tid til anden kan stake en del af fondens aktiver gennem en eller flere betroede staking-udbydere.

“Som det fremgår af registreringsdokumentet, kan sponsoren fra tid til anden stakke en del af fondens aktiver gennem en eller flere betroede staking-udbydere, som kan omfatte en affiliate af sponsoren (‘Staking Providers’). Som kompensation for enhver stakingaktivitet, som fonden måtte deltage i, vil fonden modtage visse netværksbelønninger af ether-tokens, hvilket kan behandles som indkomst til fonden som kompensation for de ydede tjenester.” – Fidelty’s 19b-4 form til SEC.

Staked ETH ETFs vil stå over for forsinkelser

Chanchal Samadder, produkthoved hos ETC Group, fortalte Cryptonews tidligere på måneden, at en primær tiltrækning af ETH for institutionelle investorer ligger i dens staking-udbytte. For mange investorer er staking en måde at tjene belønninger ved simpelthen at holde Ethereum.

“Vi forventer, at staked ETH ETF’er vil opleve forsinkelser i godkendelsen i USA, modsat Europa, hvor disse produkter er lettilgængelige for investorer,” tilføjer Samadder.

ETH Spot ETF-ansøgninger indgivet hidtil

I februar var investeringsfirmaet Franklin Templeton den seneste kapitalforvalter, der indgav en spot Ethereum ETF-ansøgning til SEC – og sluttede sig til en lang liste over kapitalforvaltere som BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck, Invesco og Galaxy, samt Cathy Wood’s Ark Invests og 21Shares, som alle har indgivet ansøgninger om en spot Ethereum ETF.

Top  XRP-kursen stiger trods SEC-klage: Hvad er hemmeligheden bag XRP's succes?

ETH ETFs “Uundgåelige” i USA, siger udbydere

Tidligere på måneden udsatte SEC en beslutning om at godkende BlackRock spot Ethereum ETF. SEC har nu indtil den 23. maj til at godkende eller afvise VanEcks ETF-ansøgning til en Ethereum ETF.

Mange produktudbydere er optimistiske med hensyn til godkendelsen af flere krypto-produkter og tror, det er uundgåeligt, at SEC på et tidspunkt vil godkende Ethereum ETF’er på grund af efterspørgslen.

“I think it is inevitable Ether is next,” Hector McNeil, co-CEO og medstifter af HANetf, en virksomhed, som markedsfører og distribuerer børshandlede produkter, fortalte Cryptonews: “If Bitcoin can be approved and meets all the liquidity and asset class thresholds then Ether qualifies,” tilføjer McNeil.

I januar godkendte SEC næsten et dusin Bitcoin spot ETF’er, hvilket har ført til en handelsfrenzy, da efterspørgslen efter produkterne fortsætter med at accelerere. En af de elleve godkendte Bitcoin spot ETF’er er BlackRock iShares Bitcoin Trust, der handles under ticke symbolet “IBIT.” BlackRocks ETF fører an og har indtil videre tiltrukket 10 milliarder dollars i forvaltningsaktiver på under to måneder siden lanceringen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button