AnalyseBitcoinDeFi

Filecoin og Solana integrerer sig: Hvad betyder det for web3?

Filecoin oplever øget vækst og integration med Solana-netværket

Filecoin (FIL), en hurtigt voksende decentraliseret cloud-datapladform, har signaleret begyndelsen på en bull run i de seneste tre uger. Efter en lang periode med nedgang siden midten af 2021, har FIL-prisen konsekvent lukket over det 50-dages glidende gennemsnit, hvilket indikerer, at tyrene har kontrol.

Den mellemstore altcoin, med en fuldt udvandede markedsværdi på omkring 14 mia. USD og et gennemsnitligt dagligt handelsvolumen på omkring 959 mio. USD, står på tærsklen til nye højdepunkter og dybder.

Det Filecoin-netværk har udviklet sig til et modent decentraliseret lagerøkosystem, der lover at fremme udbredelsen af web3-protokoller. Derudover kan DeFi-udviklere nu fokusere på at levere kvalitetsprodukter samtidig med at drage fordel af Filecoins decentraliserede lager til en brøkdel af omkostningerne.

Efter at have bevist, at dets tjenester er mere end pålidelige nok til at rumme bred vedtagelse af web3, har Filecoin-netværket annonceret en strategisk integration med Solana-økosystemet (SOL) tidligere på måneden. Efter integrationen bruger Solana-netværket nu Filecoins decentraliserede cloud-datapladform til at gøre dets blokhistorik mere tilgængelig og brugbar for web3-udviklere.

Denne integration med Solana-netværket er en betydelig styrkelse for Filecoin-netværket, da web3-protokollerne bliver mere udbredte. Desuden er Solana-netværket et førende smart-kontrakts-økosystem med mere end 1,9 mia. USD i Total Value Locked (TVL) og omkring 2 mia. USD i stabilværdi-markedsværdi.

Filecoin-økosystemet er vokset støt i de seneste år og bruges for øjeblikket af dusinvis af web3-platforme. Nogle af de bemærkelsesværdige web3-platforme, der bruger Filecoin-netværket, inkluderer Liquid Staking-protokoller som GLIF, STFIL, SFT, MineFi, Filet Finance og HashKing, blandt mange andre. Som et resultat har Filecoin-netværket en TVL på omkring 860.000 USD ifølge markedsdata fra defillama.

Top  Massiv anhäufende Chainlink-Wale sorgen für Aufregung: Wie wird sich das auf den Preis auswirken?

FIL-prisen har betydet meget fra den løbende kryptovalutaroation fra Bitcoin til Small-Cap-Altcoins. Mid-cap-altcoinen er steget med ca. 46 % i de seneste to uger og handlede onsdag til 7,41 USD. Som et resultat tester FIL-prisen i øjeblikket igen et afgørende modstandsniveau, der kunne føre til en stor opadgående løb, hvis det omdannes til et støtteniveau.

Ifølge en populær kryptoanalytiker, Ali Martinez, har FIL-prisen i øjeblikket et mål om at nå 25 USD, hvis den lukker bæredygtigt over modstandsniveauet på 8,50 USD. Kryptoanalytikeren bemærkede, at FIL-prisen det seneste år har handlet inden for en horisontal kanal og nu er klar til at stige yderligere inden for rammerne af de vedvarende bullishudsigter for kryptovalutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button