AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Finansguru advarer: Tag penge ud af banken før den store økonomiske kollaps

Robert Kiyosaki advarer om potentielt historisk økonomisk nedbrud

På søndag advarede forfatteren Robert Kiyosaki, som står bag den berømte økonomibog Rich Dad Poor Dad, sine følgere om at tage noget kontanter ud af banken, før det, der potentielt kunne være et uforudset økonomisk sammenbrud, finder sted.

“Det her kan være begyndelsen på det største sammenbrud i historien,” skrev forfatteren i et opslag. “Jeg håber, jeg tager fejl, men nu er ikke tiden til at lege russisk roulette med dit liv.”

Kiyosaki pointerede den nylige kraftige tilbagegang i bankkredit, der faldt med 2% fra årets højdepunkter for kun tredje gang i de sidste 50 år. Bankkredit er det beløb, folk og institutioner låner fra banker.

Generelt set er bankkredit næsten altid opadgående, og oplever kun bemærkelsesværdige kontraktioner i økonomisk kaotiske tider.

Ifølge Barchart skete de to andre gange, hvor bankkredit faldt så drastisk fra sine højdepunkter, ved toppen af dotcom-boblen i 2001 og efter den globale finanskrise i 2009.

Krediten er steget støt siden da, især i starten af Covid-19-pandemien i marts 2020. Denne vækst blev imidlertid afbrudt senere under bankkrisen i marts 2023, hvor en række krypto-støttende banker mistede cirka 260 milliarder dollars i kredit.

Ifølge @multi_finance på X kommer det meste af den seneste kredit på baggrund af et stort værdipapirsalg for banker, der har brug for likvider. “Bankerne har været tvunget til at sælge deres værdipapirer for at dække omfordelingen af deres reserver hos de 12 Federal Reserve Banks i forbindelse med Fed’s Q.T.-program,” sagde han.

Robert Kiyosakis dommedagsforudsigelser

Kiyosakis kald for et sammenbrud er næste i en lang række apokalyptiske forudsigelser fra forfatteren, som hidtil endnu ikke er blevet til virkelighed. I august forudsagde han, at dollaren snart vil dø, og at Bitcoin (BTC) vil stige til 120.000 dollars i 2024.

Top  Italiens Zentralbank kündigt neue Initiative zur Erforschung von DeFi und tokenisierten Vermögenswerten an

Forfatteren har hyppigt rådet tilhængere til at investere i knappe aktiver som sølv, guld og Bitcoin som en hedge mod inflation og det intrinsisk ustabile banksystem. En kerneide i hans bog er at blive rig ved at akkumulere gæld for at købe ejendomme og andre aktiver, der stiger i værdi over tid, i stedet for at spare i dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button