AnalyseBitcoinPolkadot

Fire potentielle kandidater til en Short Squeeze: Bitcoin Cash, Avalanche, Polkadot og Tellor Network Token Tributes

Short Squeeze-potentiale inden for kryptovaluta

Der er fire projekter, der potentielt kan opleve en Short Squeeze, hvis markedssentimentet skifter fra bearish til optimistisk i weekenden.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) har i de sidste 12 timer åbnet Short-positioner til en værdi af 52,61 millioner dollars, hvilket udgør 52,62 % af dets 12-timers Open Interest.

Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) har åbne Short-positioner til en værdi af 216,49 millioner dollars (51,83 %).

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) har åbne Short-positioner til en værdi af 44,55 millioner dollars (52,51 %).

Tellor Network Token Tributes (TRB)

Tellor Network Token Tributes (TRB) har åbne Short-positioner til en værdi af 120,21 millioner dollars (52,25 %).

For at vurdere hvilke kryptovalutaer der er mest tilbøjelige til en Short Squeeze, analyserede Finbold deres markedsandel og handelsvolumen.

Tellor (TRB) skiller sig ud med den højeste vægt i forhold til åbnede Short-positioner. I de sidste 12 timer er Short-positioner til en værdi af 120,21 millioner dollars åbnet, hvilket er 2,4 gange højere end tokenets 24-timers handelsvolumen på 49,48 millioner dollars.

Desuden udgør værdien af de åbne Short-positioner mindre end halvdelen af Tellors samlede markedsandel på 222,51 millioner dollars.

Det er vigtigt for investorer og handlende at udvise forsigtighed ved overvejelse af en Short Squeeze. På trods af de øgede Short-positioner er prisen på TRB steget med 700 % det sidste år, hvilket tyder på, at det muligvis er overkøbt på dette tidspunkt.

En betydelig stigning i efterspørgslen kan dog potentielt føre til korte sælgere, der bliver likvideret på kort tid.

Top  Bitcoin's Double-Top-Muster signalisiert mögliche Abwärtstrendumkehr vor Veröffentlichung von Federal Reserve-Daten

Avalanche (AVAX) handles i øjeblikket til 20,72 dollars og har en markedsandel på 7,37 milliarder dollars. Dets 24-timers volumen svarer til 7,5 % af dets markedsandel, hvilket tyder på moderat handelsaktivitet.

AVAX har den største vægt i forhold til Short-positioner sammenlignet med de førnævnte nøgletal. Det udgør 41 % af det nævnte handelsvolumen og 2,93 % af den samlede markedsværdi.

Desuden har AVAX tiltrukket opmærksomhed fra JPMorgan for sit blockchain-projekt, hvilket potentielt kan øge efterspørgslen efter dets native-token. Dette gør AVAX til en potentiel kandidat til en Short Squeeze i de kommende dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button