AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Fireblocks reducerer arbejdsstyrken: 21 medarbejdere fyres i seneste omstrukturering

Artiklen er baseret på en nylig meddelelse fra cryptocurrency-custody-udbyderen Fireblocks, der har annonceret en reduktion af sin arbejdsstyrke som led i en omstruktureringsindsats. Ifølge en nylig artikel med Bloomberg har Fireblocks arbejdet på at omstrukturere sin markedsføring og kundesupport over de sidste seks måneder. Målet er at forbedre effektiviteten og samtidig forberede virksomheden til ekspansion til nye geografiske markeder. Mindre end 3% af virksomhedens teams er blevet påvirket af omstruktureringen, og de berørte medarbejdere vil modtage fratrædelsesgodtgørelse. I alt 21 medarbejdere ud af en global arbejdsstyrke på 680 personer er blevet påvirket af reduktionen.

Fireblocks, en af branchens mest velkapitaliserede startups, har rejst omkring $1,2 milliarder fra investorer, herunder Sequoia Capital og Coatue Management. I januar 2022 opnåede virksomheden en værdiansættelse på $8 milliarder efter en finansieringsrunde. Sidste år købte Fireblocks det australske blockchain-startup BlockFold for omkring $10 millioner, hvilket yderligere styrkede virksomhedens position på markedet.

Ligesom hos andre store virksomheder i kryptoindustrien, herunder Gemini Trust, Blockchain.com og Coinbase Global, har der været et antal opsigelser hos Fireblocks. Dette sker på trods af prisstigninger på kryptovalutaer og en vis opbakning til godkendelse af Bitcoin-børshandlede fonde af den amerikanske børs- og værdipapirtilsynsmyndighed i januar.

Teknikindustrien har også stået over for en betydelig bølge af opsigelser i 2024, hvor virksomheder på tværs af forskellige sektorer har skåret ned på antallet af medarbejdere for at tilpasse sig ændrede markedsvilkår og strategiske retninger. Ifølge en nylig rapport fra Inc har 130 teknologivirksomheder afskediget 32.576 medarbejdere inden den 6. februar 2024. Disse opsigelser er en del af en vedvarende tendens fra året før, hvor over 262.682 teknologiarbejdere mistede deres job, hvilket er markant højere end de 164.969 opsigelser i 2022.

Top  Top 5 kryptovalutaer med størst gevinstpotentiale: Jagten er gået ind på de illikvide markeder

Bemærkelsesværdige virksomheder som Snap har skåret 10% af deres arbejdsstyrke, og Drizly, en alkoholudbringningsapp ejet af Uber, forventes at lukke fuldstændigt inden udgangen af marts og vil påvirke alle 168 medarbejdere. Opsigelserne spænder over en bred vifte af sektorer inden for teknologibranchen, fra forbrugerteknologigiganter som Google, Amazon og Meta til mindre startups og virksomheder, der fokuserer på sundhedsvæsen, detailhandel og energi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button