BitcoinEthereumFinanzen

Franklin Templeton beantragt SEC-Genehmigung für dualen Bitcoin/Ethereum-ETF

Franklin Templeton ansøger om tilladelse fra SEC til en dual Bitcoin/Ethereum ETF

Den 2. oktober 2024 meddelte U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), at Cboe BZX Exchange, Inc. har foreslået en ændring af reglerne for notering og handel af aktier i Franklin Crypto Index ETF, der er en del af Franklin Crypto Trust, i henhold til BZX-regel 14.11(e)(4) for råvarebaserede trusts.

Anmodningen, der blev indsendt den 19. september, er nu i den lovpligtige fase for offentlige kommentarer og forslag, som SEC kan inkorporere i deres godkendelsesbetingelser. ETF’en, som er designet som en indeksfond, vil give investorer mulighed for at drage fordel af prisbevægelserne for Bitcoin og Ethereum via Chicago Board Options Exchange (CBOE). Anmodningen kunne være relateret til den nylige udvidelse af Franklin Templetons Tokenized U.S. Money Fund til Aptos Blockchain – ifølge CNF.

Aktiverne i den planlagte fond vil blive forvaltet af Bank of New York Mellon, der vil håndtere kontanter og lignende aktiver, mens Coinbase vil fungere som depotbank for Bitcoin- og Ethereum-beholdninger. Fonden sælges i blokke af 50.000 aktier, hvor aktieprisen bestemmes af nettoinventarværdien. Derudover vil fonden følge CF Institutional Digital Asset Index, der sporer væksten af disse førende digitale aktiver.

Franklin Templeton udvider sin kryptopresence

ETF-ansøgningen er et betydningsfuldt skridt for Franklin Templeton, da den involverer formueforvalteren yderligere i kryptobranchen. Virksomheden tilbyder allerede sine kunder Spot Bitcoin- og Ethereum-ETF’er og understreger dermed sit engagement i at udvide sit krypto-produktudvalg.

Interessant nok kom indsendelsen kort efter Franklin Templetons partnerskab med Aptos Foundation om lancering af On-Chain Government Money Market Funds (FOBXX), hvilket viser virksomhedens integrerede tilgang til traditionelle finanser og blockchain-teknologi.

Top  US-Börsenaufsicht stellt Untersuchung von Ethereum 2.0 ein: Consensys kämpft für klare Regularien

Desuden vil Bank of BNY Mellon påtage sig opgaverne med opbevaring af ETF’ens aktiver. Denne rolle øger BNY Mellons indflydelse, som ifølge SEC-formand Gary Genslers ønske skal udvides.

ETH-handlen ligger i øjeblikket på 2.385,10 med et fald på 0,15% de seneste dage og 10,52% i den seneste uge. Se ETH-prisdiagrammet nedenfor.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button