BitcoinEthereumFinanzen

Franklin Templeton undersøger oprettelsen af en ny Kryptowährungsfonds målrettet mod institutionelle investorer

Franklin Templeton overvejer lancering af ny kryptofond for institutionelle investorer

Franklin Templetons nye kryptofond

Franklin Templeton, en førende formueforvalter, undersøger muligheden for at oprette en ny kryptofond, der henvender sig til institutionelle investorer. Dette signalerer en diversificering ud over de dominerende aktiver som Bitcoin og Ether.

Fondsoprettelse og investeringsmuligheder

Kilder med kendskab til sagen angiver, at fonden vil præsentere institutionelle investorer for en række alternative kryptovalutaer og samtidig tilbyde muligheder for staking-belønninger.

Interesse for Solana-netværket

Selvom detaljer om de specifikke kryptovalutaer i fonden endnu ikke er offentliggjort, har Franklin Templeton for nylig udtrykt beundring for væksten i Solana-netværket i 2024. Virksomheden bemærkede især den betydelige stigning i handelsvolumen på decentraliserede børser i første kvartal.

Frankling Templetons tidligere initiativer

Med en forvaltet formue på omkring $1.64 billioner (pr. marts 2024) er Franklin Templeton en af verdens største formueforvaltere, hvilket signalerer en betydelig interesse og potentiel indflydelse på kryptorummet.

Virksomheden har allerede taget skridt ind i kryptosektoren med initiativer som lanceringen af deres Bitcoin-baserede børsnoterede fond (ETF) tidligere på året og deres kommende Ethereum-baserede ETF, der afventer godkendelse fra den amerikanske børstilsynsmyndighed (SEC).

Franklin Templeton har også introduceret en ny funktion på deres Benji Investments-platform, som giver investorer mulighed for at bruge USD Coin (USDC) stablecoin til at investere i deres Franklin OnChain U.S. Government Money Fund (FOBXX). Dette repræsenterer endnu en integration af kryptovalutaer i traditionelle investeringsinstrumenter.

Denne pengemarkedsfond, forvaltet af Franklin Templeton, udnytter blockchain-teknologien til transaktionsbehandling og registrering af ejerforhold. Dette viser en innovativ tilgang til fondsforvaltning.

Top  Stigende interesse for kryptowährungen som langsigtede investeringer i Tyskland, men bekymring for kompleksitet og kriminel aktivitet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button