BitcoinDeFiEthereum

Frax Finance plant Belohnungsmechanismus für veFXS-Staker: Ähnlich wie bei Uniswap-Projekt können Nutzer Profite erhalten

I anledning af det seneste forslag fra Uniswap har Sam Kazemian, administrerende direktør for Frax Finance, præsenteret planer om at lancere en belønningsmekanisme til Stakere af veFXS-tokenet.

Uniswap har for nylig fremlagt et forslag til “Aktivering af Uniswap-protokol-governance”, som indebærer at dele en del af protokollens gebyrer med ejerne af UNI-token, der bruger og delegerer deres token. Frax Finance, en decentral finansprotokol (DeFi), har overvejet en lignende strategi for sit økosystem.

Frax Finance: Plan om at fordele indtægterne til veFXS Stakere

Kernteamet hos Frax Finance overvejer et forslag om at lade en del af protokollens indtægter gå til Stakere af veFXS-tokenet.

VeFXS-tokenene erhverves af brugere, der låser deres FXS og giver dem brugs- og administrationsrettigheder inden for Frax Finance-økosystemet.

Efter at fællesskabet tidligere stemte imod en indkomstfordeling i 2022, har stigningen i Frax Finances årlige indtægter, der nu har nået et ottecifret beløb, ført til en genovervejelse af denne beslutning.

Forslaget vil nu blive fremlagt, og hvis det accepteres af fællesskabet, kunne det betyde en betydelig ændring af kompensationsstrukturen for deltagerne i Frax Finance-økosystemet. Stakerne ville spille en afgørende rolle i beslutningsprocessen og påvirke protokollens udvikling i overensstemmelse med fællesskabets præferencer.

Indsamling af bidrag fra fællesskabet til forslaget

Frax Finance har startet diskussioner på sociale medieplatforme og opfordrer fællesskabet til at bidrage til det foreslåede indkomstfordelingsmekanisme.

En tweet fra det officielle Frax Finance-konto førte til svar fra forskellige kryptomarkeddeltagere, herunder den pseudonyme analytiker Ignas og den decentrale børs Curve, der udtrykte optimisme og støtte til den potentielle ændring.

Top  Retik Finance (RETIK) versus Shiba Inu (SHIB): Could 2024 Mark the Transfer of the Meme Coin Crown?

Frax Share (FXS) Kursreaktion

Frax Share (FXS) token, der på tidspunktet for rapporteringen var 9,10 $, har oplevet en stigning på 7,72 % inden for 24 timer. Reaktionen fra FXS-kursen svarer hovedsageligt til UNI-kursen efter Uniswap-planens offentliggørelse.

Forslaget om belønningsmekanismen kunne, hvis det implementeres, bringe ny dynamik ind i Frax-protokollets økosystem og muligvis påvirke værdien og dynamikken af den indfødte FXS-token, da meddelelsen om planen førte til, at tokenet næsten nåede 9,80 $.

Mens Frax Finance følger i Uniswaps innovative tilgang, udvikler DeFi-landskabet sig fortsat, og protokoller udforsker nye måder at skabe incitamenter og belønninger til deres brugerbase for at fremme større engagement fra fællesskabet og deltagelse i decentral governance.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button