AltcoinsBitcoinRipple

Garlinghouse forudser udvidelse af markedet for krypto-ETF’er

I et aktuelt interview med Bloomberg den 20. februar udtalte Brad Garlinghouse, adm. direktør for Ripple, sig om de voksende spekulationer omkring introduktionen af en børsnoteret XRP ETF. Med den nylige godkendelse af de første kryptospot-ETF’er til Bitcoin, udtrykte Garlinghouse optimismen om muligheden for lignende produkter til XRP.

Garlinghouse ser udvidelse af krypto-ETF-markedet

Garlinghouse trak paralleller til begyndelsen af aktiemarkedet og understregede behovet for en diversificeret tilgang til at minimere risici. Han kommenterede: “Jeg tror, vi vil se andre ETF’er. Det gør disse markeder mere sikre.” Denne holdning er i tråd med den generelle tendens i kryptobranchen, hvor investorer i stigende grad søger regulerede investeringsinstrumenter.

Ripples holdning til XRP-ETF’er

På spørgsmålet om Ripples holdning til XRP-ETF’er, svarede Garlinghouse positivt og indikerede, at XRP-ETF’er er uundgåelige. Han understregede sandsynligheden for at se kurve med krypto-ETF’er i fremtiden. Dog undgik han direkte bekræftelse og sagde: “Jeg vil ikke udtale mig direkte om det.” I stedet fremhævede han de potentielle fordele ved en sådan udvikling for XRP-fællesskabet.

Mulig involvering af BlackRock

I interviewet blev der også drøftet, om Ripple forhandler med prominente udbydere som BlackRock om indførelsen af en XRP-ETF. Mens Garlinghouse ikke bekræftede eller afviste samtalerne med BlackRock, erkendte han, at et samarbejde ville gavne XRP-fællesskabet. Han forklarede: “Jeg ved, at BlackRock har sagt nogle ting offentligt. Vi mener, at det giver mening for XRP-fællesskabet som helhed.”

Forsigtighed med hensyn til tidsplanen

Garlinghouse udviste forsigtighed ved drøftelsen af tidsplanen for indførelsen af en XRP-ETF. Han understregede den uforudsigelighed, der er forbundet med regulatoriske beslutninger og påpegede, at det krævede en retskendelse for at få SEC til at godkende Bitcoin spot-ETF’er. Denne forsigtige tilgang afspejler usikkerheden i forbindelse med de regulatoriske godkendelsesprocesser i kryptobranchen.

Top  Ripple's XRPL: Die Zukunft des globalen Zahlungsverkehrs und der Tokenisierung?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button