AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Gate.io’s Latest Market Data Shows BRC-20 Trading Volume Peaked at $116 Million

En ledende krypto-udveksling, Gate.io, har oplevet en stor stigning i den daglige BRC-20 handelsvolumen. Ifølge nyeste markedsdata peakede den daglige handelsvolumen på $116 millioner, og aktiver som $ORDI og $PIZABRC steg henholdsvis 17% og 245%. Ydermere har udvekslingen annonceret, at BRC-20-token nu vil blive inkluderet i dens Proof of Reserves (PoR) rapportering, som allerede har en af de mest omfattende dækninger blandt alle udvekslinger.

Forøgelsen af BRC-20 Support

I foråret blev Gate.io den første udveksling til at notere en BRC-20-token, da $ORDI begyndte handel på dens spotmarked. Siden da har udvekslingen udvidet sin support til tyve BRC-20-token, herunder $TRAC, $SATS, $RATS, $PEPEBRC og andre.

PoR Rapportering

Gate.io’s PoR vil nu inkludere BRC-20-token fra og med 5. december 2023. Med en streng forpligtelse til 100% reserver, har udvekslingen aktuelle overskydende reserver på $400 mio. USDT.

Støtte til BRC-20 Ecosystem

Gate.io har støttet udviklingen af BRC-20-økosystemet gennem markedsføring, distribution, handel og infrastruktur support på sin hovedudveksling og Gate Web3, dens decentraliserede Web3-økosystem.

Elevation af Udviklere og Innovatorer

BRC-20-udviklere har adgang til gratis distributionsværktøjer på Gate.io for at sikre, at de er forbundet med tidlige adoptanter. Udvekslingen tilbyder bredspektrede BRC-20-infrastrukturløsninger, der gavner brugere og økosystemets vækst, herunder wallet-support, handel og distribution.

Tidlig Pioner i BRC-20 Handel

Gate.io var en tidlig pioner inden for BRC-20-handel, da udvekslingen identificerede, at støtte til Bitcoin-baserede protokoller som Ordinals og BRC-20 ville fremme økosystemets vækst og give brugerne en sikker og bekvem måde at deltage i de nyeste decentraliserede innovationer.

Top  BNB Chain fusionerer Beacon Chain og introducerer ny BEP333-struktur: Hvad betyder det for krypto-brugere?

For yderligere information, kontakt venligst Steven Chan på [email protected]

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button