AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Genesis Global Capital Sues Gemini Trust for Over $689 Million: Legal Battle Intensifies

Crypto lender Genesis Global Capital har indgivet retssag mod kryptobørsen Gemini Trust i et forsøg på at genvinde over $689 millioner. Retssagen blev indgivet i US Bankruptcy Court for the Southern District of New York tirsdag og hævdede, at Gemini havde foretaget foretrukne overførsler, der beløb sig til ca. $689,302,000, til skade for andre kreditorer. Ifølge retssagen foretog Gemini uhørte tilbagetrækninger før Genesis erklærede konkurs under markedsuroen forårsaget af kollapset af Terraform Labs og digitalt aktivhedgefond Three Arrows Capital. Disse tilbagetrækninger, der fandt sted inden for en 90-dages periode kendt som præferenceperioden, involverede tilbagebetaling af tidligere udlån til Genesis. Ifølge retssagen var disse overførsler undgåelige og blev foretaget med viden om, at Genesis var insolvent.

Tvist mellem Genesis og Gemini går tilbage til FTX-sammenbrudet

Tvisten mellem Genesis og Gemini går tilbage til sammenbruddet af FTX, hvilket udløste en række offentlige og juridiske konflikter. I januar indgav Genesis konkursbegæring, hvorefter moderselskabet, Digital Currency Group (DCG), efterfølgende blev sagsøgt af Gemini i juli. Søgsmålet beskyldte DCG for at fremsætte æreskrænkende udtalelser og deltage i en reklamestunt. Som modsvar sagsøgte Genesis DCG i september med krav om tilbagebetaling af flere lån på over $600 millioner. I oktober svarede Gemini igen ved at sagsøge Genesis over 60 millioner aktier af Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) til en værdi af ca. $1.6 milliarder.

US-myndigheder blander sig i tvister mellem Gemini og Genesis

De juridiske kampe mellem Gemini og Genesis har også fået US-myndighederne involveret. I januar, lige inden Genesis indgav konkursbegæring, anklagede den amerikanske Værdipapir- og Børskommission (SEC) Genesis og Gemini for salg af uregistrerede værdipapirer. For nylig, i et søgsmål indgivet sidste måned, påstod New Yorks statsadvokat Letitia James, at DCG, Genesis og Gemini havde bedraget over 230.000 investorer, herunder mindst 29.000 enkeltpersoner fra New York, for mere end $1 milliard. Søgsmålet hævdede, at Gemini ydede midler til Genesis som en del af dets Earn-program, som efterfølgende blev udlånt til modparter som Three Arrows Capital og Alameda. Imidlertid, da flere konkurser fandt sted i industrien og resulterede i misligholdelser til Genesis, stod virksomheden over for et svimlende hul på $1 milliard. Søgsmålet anklagede DCG for at forsøge at skjule disse tab ved at hævde falsk, at det havde absorberet dem, når det i virkeligheden kun havde udstedt en gældsbekræftelse til sin datterselskab Genesis. Søgsmålet hævdede også, at Gemini gav falske forsikringer om overcollateralization af Genesis’ lån.

Top  Tranchess og Lido Finance lancerer nye staking-produkter til Ethereum (ETH)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button