BitcoinEthereumEthereum ClassicFinanzen

Genesis Global erhält grünes Licht zum Verkauf von Bitcoin Trust-Anteilen – Analytikere forventer lavere Bitcoin-kurs og stigning i Altcoins

Genesis Global får grønt lys til at sælge 36 millioner GBTC-aktier til værdi af 1,65 milliarder USD

Genesis Global har fået tilladelse fra en konkursret til at sælge omkring 36 millioner aktier af Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) til en værdi af over 1,65 milliarder USD. Dette skridt er en del af den insolvente kryptobørs’ overordnede strategi for at afvikle kreditorer.

Genesis vil sælge aktier i Grayscale Bitcoin Trust

Den godkendelse, som dommer Sean Lane har givet, baner vejen for Genesis til at konvertere aktierne til bitcoin eller kontanter. Virksomheden skal bruge en mægler for at lette processen trin for trin. Derudover planlægger Genesis at likvidere aktier i Grayscale Ethereum Trust (ETHE) og Grayscale Ethereum Classic Trust (ETCG), hvis samlede værdi overstiger 230 millioner USD.

Genesis Global, en førende kryptobørs, ansøgte om konkursbeskyttelse på grund af likviditets- og finansielle problemer. Dette skridt er en del af en omfattende plan for at omstrukturere virksomheden og opfylde sine forpligtelser over for kreditorer og kunder.

Sean O’Neal, repræsentant for Genesis, angav den aktuelle værdi af GBTC-aktierne til ca. 1,65 milliarder USD. Beslutningen om at indløse disse aktier og eventuelt sælge dem afstedkom blandede reaktioner.

Det blev bekræftet, at Genesis er autonom i sit konkursforløb efter kapitel 11 med hensyn til den bedste måde at likvidere aktiverne på. Den strategi, der er foreslået af Genesis’ kreditorer, sigter mod at minimere virkningerne på markedet gennem strategisk koordinering af salg via en mægler.

Konsekvenser for kryptomarkedet

Denne udvikling har vidtrækkende konsekvenser for kryptomarkedet, især for markedsprisen på bitcoin. Den tekniske analytiker John Gregory har peget på, at den forestående afvikling kan lægge pres på kursen. Han mener, at en konsolidering af BTC kan åbne et vindue for altcoins til at få fart.

Top  Bitcoin og Krypto-Aktier: Den seneste rally tager fart - Her er de bedste investeringer lige nu.

Salget af GBTC-aktierne af Genesis kunne få betydelige konsekvenser for investorerens adfærd på kryptomarkedet. Det er dog stadig usikkert, hvordan dette salg vil påvirke kursudviklingen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button