AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) Oplever $7.4 Milliarder i Udløb Over Første 31 Handelsdage

Den Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), verdens største Bitcoin-børsnoterede fond (ETF), har set vedvarende udstrømning i en hel måned.

Ifølge Bloomberg-data, har GBTC oplevet $7,4 milliarder, der forlod fonden på tværs af 31 på hinanden følgende handelsdage frem til mandag. Dette står i skarp kontrast til de ni nyetablerede spot Bitcoin ETF’er, som alle har oplevet nettoudstrømning siden deres oprettelse.

Hvorfor så GBTC betydelige udstrømninger?

Flere faktorer har bidraget til Graycales fortsatte udstrømninger. Mens GBTC forbliver den største og mest aktivt handlede Bitcoin ETF, gør dens 1,5% administrationsgebyr den til det dyreste tilbud på markedet. I modsætning hertil opkræver flertallet af dens konkurrenter mindre end 0,3%. Derudover har konkursboer, herunder Genesis Global Holdco LLC, søgt at slippe af med deres GBTC-aktiver. Selv med disse faktorer overrasker konsistensen af GBTC’s udstrømninger industrien.

Andre Spot Bitcoin ETF’er oplever tilstrømning

Mens GBTC oplever udstrømninger, tiltrækker de ni spot Bitcoin ETF’er, der blev lanceret i januar, milliarder af dollars midt i kryptovalutaens stigning. Branchegiganter som BlackRock og Fidelity fører an, idet de hver især samler cirka $6 milliarder og $4 milliarder, efterfulgt af Ark Invest og Bitwise.

Indtil videre har de førende 14 Gold ETF’er oplevet udstrømninger på $2,4 milliarder i 2024 pr. 14. februar.

Generelt nyder GBTC stadig en loyal følge blandt kryptoinvestorer på grund af dens sejr over regulatoriske forhindringer.

Konklusion

Trods GBTC’s udfordringer med udstrømning fortsætter fonden med at tiltrække investorer, der sætter pris på dens position i markedet. Med en stærk stigning i aktiekursen og loyal støtte fra kryptofællesskabet ser det ud til, at GBTC fortsat vil spille en vigtig rolle i kryptomarkedet.

Top  Tether produzierte 16 Milliarden USDT - Wie wird sich das auf den Kryptomarkt auswirken?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button