AltcoinsBitcoinCardanoEthereumPolkadot

Grayscale Dynamic Income Fund: Hvorfor er Cardano ikke inkluderet, mens mindre projekter som Celestia og Osmosis er det?

Artiklen kunne se sådan ud:

Grayscale Dynamic Income Fund lanceres uden Cardano inkluderet

For en uge siden introducerede krypto-aktiveradministrator Grayscale deres seneste produkt – en aktivt forvaltet fond, der investerer i Proof-of-Stake-mønter for at tjene Staking-belønninger. Grayscale investerede i ni kryptovalutaer og udbetaler afkast kvartalsvist i dollars. Blandt de ti bedste mønter er kun Ethereum og Solana inkluderet, men mange mindre projekter med høje afkast som Celestia og Osmosis blev overvejet.

Cardano er det tredjestørste PoS-krypto-projekt efter markedets leder Ethereum og andenpladsen Solana, der begge var inkluderet i Grayscale Dynamic Income Fund. Med en markedskapitalisering på over 26 milliarder dollars er Cardano mere end dobbelt så værdifuld som den fjerdeplacerede PoS-mønt Toncoin. Dets fravær i Grayscale-fonden blev derfor bemærket af mange.

En gruppe eksperter fra “Kollektiv Cardanians” har analyseret betydningen af ​​Cardanos fravær i fonden. Gruppen har været aktiv siden 2019 og driver en ADA-Staking-pulje. De vurderede fordele og ulemper ved fondsdeltagelse og diskuterede, hvad fremtiden vil bringe for ADA.

Grayscale synes at have udvalgt PoS-mønter med de bedste afkast. Inkluderingen af Ethereum og Solana var dog tydelig, uanset deres afkast. Sammen er de mere end 540 milliarder dollars værd og er blandt de seks mest handlede tokens på markedet.

Dog blegner de andre mønter i forhold til Cardano med hensyn til størrelse, nytte og markedsandel. Osmosis, der havde den højeste andel på 16,5% i fonden, har en markedskapitalisering på 1,05 milliarder dollars og er ikke engang blandt de top 100 mønter. Polkadot, den tredjestørste allokering, har en markedskapitalisering og handelsvolumen, der er halvt så stor som Cardanos. Dog har de to token – DOT og OSMO – en fælles karakteristik: Høje afkast på henholdsvis 16,52% og 10,76%. Cardanos afkast ligger på 3,05%.

Top  Cryptocurrency Industry Experts Stress the Importance of Separating Financial Entities for Success

Cardano overses af Grayscale – en skjult velsignelse?

Ifølge Cardanianerne har inkluderingen i Grayscale-fonden fordele og ulemper. Fordelene inkluderer mulige prisstigninger, som set hos Bitcoin-spot-ETF’er. En anden fordel er, at en fond øger sikkerheden for investorerne, hvilket gør omkostningerne ved en 51%-angreb så høje, at det ikke længere er rentabelt.

Ikke desto mindre har fonden også ulemper. For det første kan den øge kursen, men den kan også let udløse et sammenbrud, hvis fondsforvalteren mister interessen for projektet og sælger alle tokens. Derudover strider Grayscale mod decentraliseringsprincippet, som kryptovalutaen er baseret på, ved at akkumulere tokens.

Cardanianerne bemærker, at Grayscales strategi har en foruroligende lighed med Airdrops, dog på en mere forfinet måde. De tilføjer, “Dette system vil før eller senere ende i en økonomisk blindgyde. Hvis inflationen er for høj, vil møntens pris falde så drastisk, at det på trods af de høje Staking-belønninger ikke længere er attraktivt. Hvis inflationen falder over tid, som f.eks. hos Solana, vil projektet på et tidspunkt miste sin tiltrækningskraft for Staking. Investorer vil blot finde et andet projekt.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button