BitcoinChainlinkFinanzen

Grayscale introducerer nye Bitcoin Layer-2 og Near Protocol Trusts til akkrediterede investorer

Grayscale: Bitcoin Layer-2-Stacks og Near Protocol Trusts

Grayscale, en førende Vermögensverwalter, har netop lanceret to nye Investmentfonds, der giver visse investorer adgang til Bitcoin Layer-2-Stacks og Near Protocol. Disse Trusts er kun tilgængelige for akkrediterede investorer og fungerer på samme måde som andre private placeringer, der tilbydes af Grayscale.

Diversificeret Engagement i Krypto-Assets

De nye Trusts tilslutter sig en række andre tilbud fra Grayscale, der fokuserer på forskellige kryptokurver som Solana, Chainlink og Decentraland. Rayhaneh Sharif-Askary, lederen for produkter og forskning hos Grayscale, udtalte: “Angesichts der anhaltenden Nachfrage nach diversifiziertem Engagement in Krypto-Assets bleibt Grayscale bestrebt, neue Produkte auf den Markt zu bringen, die es Anlegern ermöglichen, auf neue und sich entwickelnde Teile des Krypto-Ökosystems zuzugreifen.”

Bitcoin Layer-2-Stacks

Stacks, som er et Bitcoin Layer-2-netværk, tilføjer smart kontrakt-funktionalitet til Bitcoin og muliggør udviklingen af decentraliserede finansapplikationer på det ældste krypto-netværk. Der har været en stigende efterspørgsel fra institutioner inden for Stacks-økosystemet, hvilket indikerer en generel interesse fra det større Bitcoin-økosystem.

Near Protocol

Near Protocol, en blockchain introduceret i 2020, har etableret sig som en højhastigheds-blockchain med fokus på decentraliseret cloud-computing. Projektet har netop åbnet et nyt forsknings- og udviklingslaboratorium for kunstig intelligens.

Vejen til ETF

Grayscale beskriver sine private placeringer som den første fase i livscyklussen for deres produkter, med en notering på en ETF som det endelige mål. Indtil videre har Grayscales Bitcoin Trust været det eneste produkt, der har opnået en sådan status. Virksomheden har også fremsat anmodninger om godkendelse af andre Spot Bitcoin ETF’er.

Top  Die neuen Bitcoin Spot ETFs: Wie viel sind die BTC der ETF-Anbieter wert?

Innovativ Fremdrift

Sharif-Askary fremhævede den innovative karakter af både Stacks og Near Protocol og sagde: “Ved at udvikle unikke løsninger til at tackle blockchainens skalerbarhedsproblemer, er Stacks og Near i stand til at fremme en større accept og dermed drive udviklingen af krypto-økosystemet fremad.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button