AltcoinsBitcoinRipple

Grayscale Investment gründet XRP Trust: Auf dem Weg zum XRP ETF?

Grayscale XRP Trust: En ny mulighed for investorer

Grayscale Investment annoncerede den 12. september oprettelsen af ​​Grayscale XRP Trust, et lukket fond, der giver akkrediterede investorer mulighed for at udforske XRP uden at skulle bekymre sig om risiciene ved direkte køb og besiddelse af kryptocurrency.

Grayscale XRP Trust åbner dørene for XRP ETF

Det forventes, at Grayscale XRP Trust vil føre vejen for en mulig XRP ETF i USA. Grayscale har tidligere konverteret deres Bitcoin og Ether trusts til ETF’er, da de har mindre reguleringskrav end ETF’er. Det er dog endnu ikke bekræftet, om Grayscale vil konvertere XRP Trust til en ETF.

Relanceringen af Grayscale XRP Trust kommer efter SEC-sagsanlægget imod Ripple i 2021, der førte til opløsningen af den tidligere XRP Trust. Grayscale solgte alle sine XRP holdings, da det blev sværere for amerikanske investorer at konvertere XRP til USD.

Grayscale XRP Trust: 4-fases plan

Grayscale afslørede, at XRP Trust vil følge et 4-fases produktcyklus, der starter med privatplacering, hvor kun akkrediterede investorer og institutioner kan deltage. Den offentlige noteringsfase følger, hvor aktierne vil være tilgængelige for alle. Derefter kommer rapporteringsfasen med SEC for øget gennemsigtighed, og til sidst vil der være overgangen til ETF’er.

XRP prisstigning efter Grayscale XRP Trust annoncering

Efter annonceringen om Grayscale XRP Trust steg XRP prisen med 8%, hvilket også førte til en stigning i markedsandelene og transaktionsvolumen. XRP prisen nåede $0,56 med en handelsvolumen på over 1,5 milliarder dollars.

Den positive udvikling kom efter en nedgang i XRP prisene dagen før på grund af usikkerhed omkring præsidentvalget i USA. Stigningen blev også muligvis påvirket af støtte fra politikere som Kamala Harris og Donald Trump, der har udtrykt positiv holdning til kryptovalutaer.

Top  FASB udgiver nye regler: Krypto skal måles til 'fair value'

Grayscale XRP Trust åbner muligheder for investorer, og markedet reagerer positivt på denne udvikling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button