AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Grayscale trækker ansøgning om Ether futures ETF tilbage før SEC’s beslutning

Grayscale trækker ansøgningen om Ether futures ETF tilbage

Verdens største cryptocurrency-aktivforvalter Grayscale Investments trak sin ansøgning om en Ether futures-børsnoteret fond (ETF) tilbage kun tre uger før, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) skulle træffe afgørelse om adskillige spot ETH ETF’er.

Meddelelsen om tilbagetrækningen for Grayscale Ethereum Futures Trust blev indgivet den 7. maj, hvilket fik analytikere til at undre sig over den pludselige ændring. Ansøgningen, der blev indgivet i september 2023, foreslog en ETF, der ville spore Ether futures-kontrakter på Chicago Mercantile Exchange (CME). Hvis den var blevet godkendt, ville den have været noteret på New York Stock Exchange.

Grayscale bruger Ether futures ETF som et strategisk værktøj?

Bloomberg ETF-analytiker James Seyffart spekulerede tidligere i, om Grayscale måske brugte futures ETF’en som et strategisk værktøj. Han troede, at det kunne fungere som en “Trojansk hest,” der pressede SEC til at godkende en spot Ether ETF – et produkt, der direkte sporer prisen på Ethereum selv.

Dog spejlede Seyffarts forvirring den bredere markedsstemning. Tilbagetrækningen kommer bare uger før, at SEC har frister for at træffe afgørelse om adskillige spot Ether ETF-ansøgninger fra andre selskaber, herunder VanEck (23. maj), ARK 21Shares (24. maj) og Hashdex (30. maj).

Tidligere på ugen annoncerede SEC en forsinkelse i sin beslutning vedrørende Invesco Galaxy spot Ethereum ETF og fastsatte den næste frist til den 5. juli 2024.

Analytikere er ikke optimistiske for ETH ETF-godkendelse

SEC’s holdning til spot Ether ETF’er forbliver uklar. I et nyligt interview med CNBC erkendte SEC-formand Gary Gensler ansøgningerne, men tilbød ingen specifik tidsramme for en beslutning. “Det er noget, der lige nu er foran vores kommission,” udtalte han. “Vi er en fem-medlems kommission, og disse ansøgninger vil blive behandlet på det rette tidspunkt.”

Top  XRP-ETF og RLUSD-Stablecoin: Ripple's planer for fremtiden

Grayscales tilbagetrækning lader skæbnen for spot Ethereum ETF’er hænge i balance. Mens der stadig forventes ansøgninger fra Invesco Galaxy, BlackRock og Fidelity i de kommende måneder, forudser branchens eksperter en lignende samlet beslutningsproces fra SEC, der afspejler dens tilgang til spot Bitcoin ETF’er i januar 2023.

Bloomberg-analytiker James Seyffart har udtrykt skepsis og antyder, at den nuværende runde af Ethereum ETF-ansøgninger måske i sidste ende bliver afvist.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button