AltcoinsBitcoinRipple

Grayscale XRP Trust: Steigende institutionelle Nachfrage und potenzieller ETF-Ausblick

Grayscale har for nylig annonceret genåbningen af deres XRP Trust, som har ført til en betydelig stigning i den Net Asset Value (NAV) inden for en uge. Dette indikerer en markant stigende institutionel efterspørgsel efter XRP og peger mod potentialet for en fremtidig XRP-ETF, i lighed med Grayscales Bitcoin Trust.

Grayscales udvidede tilbud

Grayscale, et førende firma inden for aktivforvaltning inden for krypto-verdenen, har udvidet deres tilbud med genåbningen af Grayscale XRP Trust. Dette træk er en del af virksomhedens bredere indsats for at give akkrediterede investorer et bredere udvalg af investeringsmuligheder i den voksende kryptosektor.

Skabelsen af unikke investeringsmuligheder gennem Trusts

Grayscales kryptocurrency trusts tilbyder en unik model for akkrediterede investorer, hvilket giver dem mulighed for at købe aktier til Net Asset Value (NAV) i stedet for at håndtere kryptocurrency beholdninger direkte. Denne tilgang forenkler investeringen for dem, der ønsker at engagere sig på kryptomarkedet, samtidig med at de fortsat holder fast i en traditionel investeringsstruktur.

XRP Trusts vækst

Grayscale XRP Trust har oplevet en positiv udvikling på det seneste. Indtil den 18. september steg nettoinventarværdien pr. aktie fra et lavpunkt på $10,31 den 6. september til $11,49. Dette indikerer en voksende interesse for aktiver for $646.729.064, hvor hver aktie repræsenterer 19,98 XRP. XRP har også oplevet en stigning og handles til $0,5811, hvilket svarer til en stigning på 8,56% i den seneste uge.

Institutionel interesse og SUI Trusts præstation

Den 17. september nåede den nettoinventarværdi pr. aktie for XRP Trust sit højeste niveau på $11,77, før den faldt til $11,49 den 18. september. Den overordnede trend forbliver positiv med en stigning på 11,44% på lidt over en uge. Dette tyder på stigende institutionel interesse, som understøttes af Grayscales beslutning om at genåbne tegninger for XRP og andre kryptocurrency trusts.

Top  Solomon Islands Samarbejder med Japan om Blockchain-baseret Kryptovaluta

Samtidig oplevede Grayscale SUI Trust en stigning på 7,85% i NAV pr. aktie inden for 24 timer, mens XRP faldt med 2,38%. På nuværende tidspunkt handles Ripple (XRP) til $0,5883, hvilket svarer til en stigning på 0,45% den seneste dag og 4,76% i den seneste uge.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button