AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Hacker bruger Bitcoin Fog til at skjule oprindelsen bag Bitfinex-tyveri

Ilya Lichtenstein: Vidnebrud i retssag om Bitcoin Fog

I den igangværende retssag mod Bitcoin Fog har hackeren Ilya Lichtenstein trådt frem som en samarbejdsvillig vidne for de amerikanske anklagere. Lichtenstein har afsløret, hvordan han infiltrerede Bitfinex’s systemer og konti på andre børser som Coinbase og Kraken for at gennemføre en af de største Bitcoin-heste i historien.

Bitfinex Hacker Brugte Bitcoin Fog til at skjule oprindelsen

Ifølge Bloomberg hjælper Lichtenstein nu de føderale anklagere i deres sag mod Bitcoin Fog, en mixing-tjeneste, han selv har brugt til at skjule midler. Anklagerne har beskyldt Roman Sterlingov for at operere Bitcoin Fog og modtage betydelige beløb fra darknet-markeder kendt for ulovlig narkotikahandel.

Couple Indrømmer Hvidvaskning af Milliarder i Stjålet Bitcoin Gennem Crypto Børser og Darknet Markeder

Lichtenstein afslørede sin tilgang, der inkluderede at gemme kundeadgangskoder fra Bitfinex for at få adgang til konti på andre børser. Selvom han brugte forskellige mixere til at skjule stjålne midlers oprindelse, indrømmede han, at det meste af hvidvaskningsprocessen ikke involverede sådanne tjenester.

Fra at skifte fra Bitcoin Fog til andre mixere som Helix, betjent af Larry Harmon, skjulte Lichtenstein og hans kone sporene for transaktioner ved at deponere og hæve midler fra forskellige platforme, herunder crypto børser og darknet markeder. Til trods for at have købt svampe og LSD på darknet-markeder, forblev han ifølge egne udsagn ædru under udførelsen af hacket.

Ved deres anholdelse hævdede den amerikanske regering, at Lichtenstein og Morgan konspirerede om at hvidvaske 4,5 milliarder stjålet Bitcoin, hvoraf 3,6 milliarder blev beslaglagt, hvilket markerede den største økonomiske beslaglæggelse i historien. Yderligere $475 millioner blev senere beslaglagt i forbindelse med hacket.

Top  Traditionel finansverdenen samarbejder med Avalanche om tokenisering af private midler

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button