AnalyseBitcoinEthereum

Handelsaktivitet på GMX når højeste niveau siden januar, da kryptomarkedet buldrer frem

Handelsaktivitet på GMX stiger

Førende On-Chain-Derivateprotokoll GMX AMBCrypto kunne rapportere om en markant stigning i handelsvolumen den 4. december, hvor protokollet nåede et eintägiges handelsvolumen på 652 millioner amerikanske dollars. Dette markerede det fjerde højeste handelsvolumen siden begyndelsen af året. Denne stigning er sket samtidig med en fortsat opsving i handlen med vigtige kryptokurver som Bitcoin og Ethereum, der fortsat handles på årets højeste niveauer.

Data indsamlet fra Dune Analytics afslørede, at 260 millioner amerikanske dollars af dette handelsvolumen stammede fra V2-iterationen af handelsprotokollen, hvortil der kom en enkelt dags gebyrer på 218.000 amerikanske dollars. Dette var den næsthøjeste dagsgebyr, som GMX V2 har genereret siden januar. Den højeste fandt sted den 9. november, hvor protokolgebyrerne samlet beløb sig til 222.000 amerikanske dollars.

GMXs Total Value Locked (TVL) er steget med 4 % i denne måned og ligger på 578 millioner amerikanske dollars på nuværende tidspunkt, det højeste niveau siden august. På grund af den øgede handelsaktivitet i den seneste uge udgjorde værdien af alle derivatkontrakter handlet på GMX i december i alt 1,02 milliarder amerikanske dollars. I November havde GMX et derivatvolumen på 5 milliarder amerikanske dollars, det højeste månedlige niveau siden juni ifølge DefiLlama.

Hvad angår protokolgebyrer, har GMX i den sidste uge samlet betalt gebyrer på 1,61 millioner amerikanske dollars fra handlende for brugen af platformen. Den månedlige gebyrindtægt for børsen, som har været faldende siden april, kom sig i november og lå på over 10 millioner amerikanske dollars ved udgangen af den 30-dages periode. Indtægterne fra gebyrer i denne måned beløber sig indtil videre til 524.000 amerikanske dollars, mens GMX i November havde en månedlig omsætning på 4 millioner amerikanske dollars.

Top  Biggest Crypto Gainers Today on Uniswap - Who Are They and Should You Invest?

Den indfødte token GMX på børsen har oplevet betydelige prisudsving i den seneste måned. Selvom det formåede at stige med 11 % i denne periode, er prisstigningen sandsynligvis på grund af den generelle opadgående stemning på kryptomarkedet. I modsætning hertil viser data fra Santiment, at den nye efterspørgsel efter GMX har været faldende siden den 18. november. Siden da er den faldet med 55 %.

På samme tid er det daglige antal unikke adresser, der deltager i GMX-transaktioner, faldet i samme periode. Med 260 den 5. december er antallet af dagligt aktive adresser på GMX faldet med 30 % siden den 18. november. På trykningstidspunktet blev Altcoin handlet til 52 $.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button