AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Hashdex annoncerer ny reklamekampagne i kølvandet på SEC’s overvejelse af spot Bitcoin ETF’er

Den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) overvejer aktuelt at godkende børsnoterede fonde (ETF’er) baseret på spot Bitcoin. Mens denne proces pågår, har Hashdex, et kapitalforvaltningsselskab, frigivet en reklamevideo, der sigter mod at rette opmærksomhed mod spot Bitcoin ETF’er.

Reklamen er sat til en fiktiv 1980’ernes interviewsituation, hvor en kritisk holdning udtrykkes over for hjemmecomputere og deres anvendelighed i dagligdagen. På trods af denne kritik, understreger Hashdex i reklamen, at forståelsen af nyskabende teknologier tager tid, og at Bitcoin som en disruptiv kraft er kommet for at blive.

Samtidig med markedsføringen af spot Bitcoin ETF’er intensiveres, har Hashdex og Bitwise i december udgivet i alt fire krypto-relaterede reklamer. Bitwise’s første reklame, der blev vist den 18. december, involverede skuespilleren Jonathan Goldsmith, der promoverede Bitcoin ETF’er. Hashdex svarede igen med en egen reklame, der fremhævede kryptoens unikke karakter i forhold til traditionelle aktiver. Bitwise reagerede yderligere med endnu en reklame samme dag, hvor Goldsmith udtalte, “Thought you would like to know, Satoshi sends his regards.” Den fjerde reklame tilhørte Hashdex.

På sociale medier har der været positive reaktioner på reklamekampagnerne, og der er tegn på øget tillid til de kommende finansielle produkter, der afventer godkendelse.

På trods af den positive stemning har SEC udskudt sin beslutning om spot Bitcoin ETF’er, hvilket analytikere mener kunne pave vejen for potentielle godkendelser i januar. Selvom SEC endnu ikke har godkendt nogen krypto ETF’er, har de for nylig fastsat en deadline for ansøgere om at foretage ændringer i deres eksisterende ansøgninger, hvilket muligvis åbner døren for godkendelser.

Der er aktuelt 12 spot Bitcoin ETF’er, der venter på godkendelse fra SEC, hvor de fleste endelige beslutningsdatoer er sat til marts. Dog står ARK Invests ansøgning til den 10. januar næste år.

Top  Langsigtet trend viser opadgående bevægelse for Altcoins - Hvordan påvirker det markedet?

Der er spænding omkring udfaldet af SEC’s beslutning og de potentielle implikationer for kryptovalutamarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button