BitcoinDeFiEthereumMetaverse

Hedera (HBAR) Kurs explodiert um 100%: Tokenisierung von Vermögenswerten beflügelt Marktwachstum

Hedera (HBAR) Kurs stiger med 100% på baggrund af tokenisering af Vermögensverwalter BlackRock

Hedera (HBAR) har oplevet en markant kursstigning på 100% inden for 24 timer, takket være en banebrydende udvikling inden for tokenisering af realaktiver. Den globale Vermögensverwalter BlackRock har nylig annonceret sin plan om at tokenisere deres US-Treasury Geldmarktfonds på Hedera i samarbejde med Archax og OwneraIO.

Hedera med kvantespring: TradFi-integration og markedsfremgang

Integrationen af traditionelle finansielle systemer (TradFi) med Hedera’s blockchain-teknologi markerer et vigtigt skridt for projektet. Det viser netværkets evne til at tiltrække institutionelle projekter på grund af dets høje hastighed, stærke sikkerhed og lave gebyrer.

Udvidelsen af udbuddet af tokeniserede Geldmarktfonds via Archax spiller en afgørende rolle i denne udvikling. Dette fokus på at forbedre udbuddet af finansielle instrumenter til institutionelle kunder har været afgørende. CEO for HBAR Foundation, Shayne Higdon, udtalte:

“Tilføjelsen af MMF-aktier, der er tokeniserede på Hedera og muliggjort af Archax, er et stort bevis på tillid. Hedera’s uovertrufne hastighed, sikkerhed og omkostningseffektive infrastruktur er ideel til institutionel tokenisering af realaktiver, som muliggøres af Archax.”

Med denne strategi understreger Hedera ikke kun sin voksende relevans i finanssektoren, men bekræfter også investorernes tillid til netværkets evne til at håndtere betydelige finansielle instrumenter.

HBAR avancerer til Top 30 kryptocurrencies

Efter annonceringen oplevede HBAR en imponerende kursstigning på 100%, hvilket førte til en toårig kursrekord på 0,18 USD. Selvom kursen begyndte at korrigere sig, har den stadig en gevinst på 57% på dagen.

Top  Deutsche Börsenexperte analysiert: Spannende Entwicklungen bei Bitcoin, Alphabet, Tesla und vielen mehr!

Derudover steg markedsdelen for kryptovalutaen til imponerende 4,7 milliarder USD. Den hurtige prisstigning har placeret HBAR i Top 30 og rangerer i øjeblikket på plads 26.

Handelsvolumen steg også markant til 2 milliarder USD efter annonceringen. På denne måde er HBAR den fjerdestørste kryptovaluta målt på handelsvolumen, kun overgået af Bitcoin, Ethereum og Solana (eksklusive stablecoins).

Fremtidsudsigter: Kursniveauet og potentielle modstandszoner

På dagens diagram viser HBAR en korrektion efter den imponerende prisopstigning. Prisen tester det daglige supportniveau omkring 0,13 USD i henhold til 0,5 Fibonacci-Retracement. Dette område kan være bemærkelsesværdigt, da købere muligvis vender tilbage.

Det stærke modstandsniveau mellem 0,18 USD og 0,20 USD kan føre til en stigning mod All Time High, mens en korrektion under 0,125 USD sandsynligvis vil udløse en nedadgående trend.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button