AltcoinsBitcoinEthereum

Historisk tilladelse: Brasiliansk reguleringsmyndighed godkender Solana-ETF

Hashdex lancerer ETF på Solana-basis

Hashdex, en velkendt aktør inden for formueforvaltning af kryptovalutaer, vil lancere en børsnoteret fond (ETF), der giver investorer mulighed for at engagere sig i Solana (SOL). Dette fremgår af databasen for den brasilianske børsmyndighed (CVM), som har godkendt produktet.

ETF på Solana-basis godkendt af CVM

Hashdex og BTG Pactual samarbejder om lanceringen af ETF’en, der går under navnet “Hashdex Nasdaq Solana Index Fund”. Ifølge CVM’s database befinder fonden sig stadig i den forberedende fase, hvilket betyder, at den er ved at afslutte sin etablering, før den åbnes for investorer.

Hashdex’ aktiviteter på krypto-ETF-markedet

Hashdex har en formue på over 962 millioner dollars og har været aktiv på krypto-ETF-markedet siden 2018. I 2021 lancerede Hashdex den første krypto-index-ETF i verden, Nasdaq Crypto Index (NCI). Virksomheden står også bag Brasiliens første ETF baseret på en krypto-indeks.

Ud over produkter, der er knyttet til Nasdaq Crypto Index, har Hashdex udvidet sit tilbud med krypto-aktiver som Bitcoin og Ethereum. Virksomheden har for nylig indgivet en banebrydende dual Bitcoin- og Ethereum-ETF-ansøgning hos den amerikanske børsmyndighed (SEC).

Brasilien viser interesse i diversificerede krypto-investeringer

Denne godkendelse kommer efter QR Assets lancering af landets første Solana-ETF den 8. august. Mens Brasilien viser øget interesse i diversificerede krypto-investeringer, er USA stadig tilbageholdende, på trods af nylige fremskridt med Spot-ETF’er til Bitcoin og Ethereum.

Afslag på Solana-ETF-ansøgninger i USA

I juni indgav VanEck og 21Shares ansøgninger om Spot-ETF’er til Solana i USA med det formål at blive noteret på Cboe BZX Exchange, selvom Solana blev klassificeret som et værdipapir af SEC. Dog blev disse ansøgninger angiveligt afvist af SEC, hvilket sandsynligvis var årsagen til, at de blev fjernet fra Cboe.

Top  Kryptowährungen stürzen ab: Die Auswirkungen von Medienberichten auf digitale Vermögenswerte

Den godkendte ETF på Solana-basis markerer en spændende udvikling på krypto-markedet og giver investorer mulighed for at deltage i Solanas vækst og potentiale.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button