AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Hong Kong kan positionere sig som en leder ved at godkende spot ETF’er

I lyset af USA’s godkendelse af spot Bitcoin ETF’er har en lovgiver i Hongkong opfordret den lokale regering til hurtigt at følge trop og positionere byen som en leder på kryptomarkedet.

Johnny Ng, medlem af den lovgivende forsamling i Hongkong, understregede vigtigheden af at fremme innovation og træffe proaktive skridt for at befæste Hongkongs position som et globalt centrum for virtuelle aktiver.

Han påpegede den positive holdning fra Hongkongs Securities and Futures Commission til at acceptere ansøgninger om spot bitcoin ETF’er og understregede behovet for, at Hongkong udnytter den hurtige udvikling og intense konkurrence på virtuelle aktiver.

“I håber, at Hongkong … kan hurtigt sikre sig en global position, især ved at være førende i at implementere relevante politikker og produkter i Asien,” sagde han i et indlæg på X.

Hongkong kan positionere sig som leder ved at godkende spot ETF’er

Ng sagde, at godkendelsen af spot Bitcoin ETF’er kan være en betydelig mulighed for Hongkong for at etablere sig som en frontløber i kryptoindustrien.

Ved at omfavne kryptoinnovation og implementere fremadskuende politikker kan byen tiltrække investering og befæste sin status som et globalt centrum for virtuelle aktiver.

I december offentliggjorde Hongkongs Securities and Futures Commission og Hongkongs Monetary Authority, den faktiske centralbank, at de havde gennemgået deres eksisterende politikker angående spot crypto ETF’er.

Myndighederne offentliggjorde to cirkulærer, der beskriver kravene til sådanne ETF’er, hvilket indikerer myndighedernes forpligtelse til at skabe et gunstigt miljø for udviklingen af kryptoinvesteringsprodukter.

Livio Weng, driftsdirektør for den Hongkong-baserede kryptobørs HashKey, afslørede, at 10 fondsforvaltere, nogle støttet af kinesisk kapital, i øjeblikket undersøger lanceringen af spot crypto ETF’er i byen.

Top  Worldcoin (WLD) gennemgår en vanskelig fase med en bærbar til neutral prisudvikling: Teknisk analyse og strategiske anbefalinger

Ng opfordrede også den Hongkongske regering til at prioritere krypto-uddannelse og understregede vigtigheden af at øge den offentlige bevidsthed om virtuelle aktiver samtidig med at man mindsker risikoen for svigagtige aktiviteter.

Ved at forbedre offentlige uddannelsesinitiativer kan regeringen give enkeltpersoner mulighed for at træffe informerede beslutninger og fremme et mere sikkert og solidt kryptoøkosystem.

Hongkong vil fremskynde godkendelsesprocessen for kryptoprodukter

Skandalen omkring JPEX, som betragtes som potentiel den største finansielle svindel i Hongkongs historie, har fået Hongkongs regering til at fremskynde godkendelsesprocessen for kryptoprodukter for at fremme overholdelse i industrien.

Ifølge OSL Compliance Exchange, en licenseret virtuel aktivplatform, har finteknologi-løsningsudbydere vist interesse for de potentielle fordele ved at integrere tokeniserede platforme med banker i fremtiden.

Denne integration kan udnytte offentlighedens tillid til banker og dermed lette væksten af den virtuelle aktivindustri.

Tilbage i juni implementerede Hongkong sit nye reguleringsramme for crypto. Den nye regelbog tillader detailinvestorer at handle virtuelle aktiver i stedet for at begrænse handel med digitale aktiver til professionelle investorer og handlende med mindst 1 million dollar i bankbare aktiver.

Som en del af de nye bestemmelser har SFC også begyndt at udstede licenser til kryptobørser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button