AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Hong Kongs erhvervsliv anmoder regeringen om tilladelse til yuan-linkede stablecoins

Hong Kong’s Chamber of Commerce Proposes Yuan-Linked Stablecoins

Den Hong Kong General Chamber of Commerce (HKGCC) har bedt beslutningstagere om at overveje at tillade udstedelsen af kinesiske yuan-linked stablecoins.

I en erklæring offentliggjort tirsdag understregede den indflydelsesrige handelsorganisation vigtigheden af at fastholde og tiltrække talenter og virksomheder i Hongkong og foreslog udforskning af et “Virtual Asset Connect Scheme”.

HKGCC foreslog, at regeringen tillader udstedelsen af yuan-linked stablecoins eller stablecoins, der er understøttet af en kurv af forskellige fiat-valutaer, herunder yuan, Hongkong-dollar eller amerikansk dollar.

Mens der ikke blev givet detaljer om det foreslåede Virtual Asset Connect Scheme i forslaget, foreslog organisationen en initial daglig grænse på cirka HK $ 20 milliarder ($ 2,5 milliarder).

Hongkongs kommende budget

Anbefalingerne kommer forud for Finansministerens kommende budgettale, der er planlagt senere på måneden.

HKGCC understregede vigtigheden af at forbedre Hongkongs overordnede driftsmiljø og tackle akut mangel på arbejdskraft som centrale mål for forslagene.

I december offentliggjorde Hong Kong Monetary Authority (HKMA) en fælles høringsskrivelse med Financial Services and the Treasury Bureau, der angav, at stablecoin-udstedere ville have behov for licenser, hvis deres stablecoins refererede til værdien af en eller flere fiat-valutaer i Hong Kong.

Den to-måneders høringsperiode for denne skrivelse forventes at afslutte ved udgangen af måneden.

Christopher Hui, Secretary for Financial Services and the Treasury, afslørede for nylig planer om at introducere en sandbox til udforskning af udstedelse af stablecoins i samarbejde med centrale industriaktører i regionen.

På samme måde sagde Eddie Yue, administrerende direktør for HKMA, sidste år, at stablecoins fungerer som en bro mellem traditionelle finanser og det virtuelle aktivmarked.

Top  Hedera (HBAR) Kurs explodiert um 100%: Tokenisierung von Vermögenswerten beflügelt Marktwachstum

Han understregede vigtigheden af stabilitet i stablecoins, især hvis de bliver en foretrukken betalingsmulighed for offentligheden, da dette yderligere ville integrere det digitale betalingssystem med den virkelige økonomi.

Forventninger om godkendelse af spot Bitcoin ETF’er i Hong Kong

Eksperter mener, at Hong Kong vil godkende spot crypto exchange-traded funds (ETF’er) inden midten af ​​dette år.

Sidste måned sagde Gary Tiu, administrerende direktør og leder af regulering ved OSL, en Hong Kong-licenseret cryptocurrency exchange, at OSL er i tæt kommunikation med flere fondselskaber og tilføjede, at fem til ti virksomheder overvejer at introducere en spot crypto ETF.

Tiu indikerede yderligere, at nogle har gjort hurtigere fremskridt end andre, hvilket rejser potentialet for lancering af Hongkongs første spot crypto ETF’er inden midten af 2024.

For øjeblikket har bystaten noteret flere futures-baserede crypto ETF’er, herunder Samsung Bitcoin Futures Active ETF, CSOP Bitcoin Futures ETF og CSOP Ether Futures ETF.

I en anden udvikling vil Hongkong være vært for The Bitcoin Conference i år, sagde lokal lovgiver Johnny Ng i en nylig post på X.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button