BitcoinEthereumFinanzen

Hvordan Hongkongs Bitcoin- og Ethereum-ETFs vurderes i forhold til de amerikanske versioner

Bitcoin- og Ethereum-ETF’er lanceret i Hongkong

I Hongkong har indførelsen af Bitcoin- og Ethereum-ETF’er vist sig at være lovende, selvom de hænger lidt tilbage i forhold til de amerikanske udgaver. På deres åbningsdag nåede ETF’erne en samlet omsætning på 23 millioner dollars. Selvom dette beløb kan synes beskedent i forhold til de amerikanske produkter, var interessen mærkbar, især med tanke på den eksplosive start for Spot Bitcoin-ETF’er i USA. Disse formåede at forvalte næsten 4 milliarder dollars inden for den første uge og nåede en omsætning på 4,5 milliarder dollars på den første handelsdag.

Analyse af markedet

Eric Balchunas, en velrenommeret analytiker, påpegede, at selvom tallene måske virker små sammenlignet med de amerikanske produkter, så har de en betydelig betydning for Hongkong. For eksempel opnåede ChinaAMC Bitcoin ETF en omsætning på 123 millioner dollars på den første dag og etablerede sig allerede som den sjette største ud af i alt 82 ETF’er, der er blevet oprettet i Hongkong de seneste tre år. Dette placerer den blandt de bedste 20%.

Unikke træk ved hongkongesiske Krypto-ETF’er

De hongkongesiske Krypto-ETF’er skiller sig ud ved at give mulighed for ikke-bosiddende at investere, under opfyldelse af visse regulatoriske kriterier, samt muligheden for investorer til at handle med faktiske Bitcoins eller Ethereum. En undersøgelse foretaget af den lokalregulerede krypto-børs OSL viste også en stærk interesse fra investorerne i disse produkter: Næsten 77% af de kryptobevidste adspurgte i Hongkong planlægger at investere i disse ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button