AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

iGRAIL Skaber 465% Fald – Kan Bitcoin ETF Token være den næste store ting?

Grail Inu (iGRAIL) Pris Stiger med Over 450%

Prisen på Grail Inu (iGRAIL) er steget med mere end 450% inden for de seneste 24 timer, og ligger nu på $0.000000212, efter den nye meme crypto blev noteret på Abritrum-baserede Camelot DEX for et par dage siden. iGRAIL er blot den seneste i en lang række nye meme tokens, der rammer kryptomarkedet i år, og selvom den indtil videre har opretholdt sin prisniveau i de seneste timer, kunne dens lave likviditet betyde, at et stort fald ikke er langt væk.

iGRAIL Stiger med 465%

Tilsyneladende en Curve Inu fork, åbnede iGRAIL sin Twitter-konto i september i år og blev først noteret på Camelot den 5. december. Dens åbningsdag var meget stille, men den begyndte at stige ret aggressivt fra i går, før den ramte sit nuværende rekord højere tidligere i dag.

Risici ved iGRAIL

Selvom iGRAIL er semi-distinkt fra andre mikro-meme tokens i den forstand, at den har en online tilstedeværelse (herunder en Telegram-konto), ser den stadig risikabel ud som en token. For det første har dens opføring på DEXTools tildelt den en projektets pålidelighed score på 23 ud af 99, med denne lave rangering baseret på dens uigennemsigtige antal holdere og på en variabel skatterate.

Bitcoin ETF Token (BTCETF) Præsaler

En af de mest lovende nye tokens er Bitcoin ETF Token (BTCETF), en ERC-20-kryptovaluta, der har indsamlet mere end $2,9 millioner i sin igangværende præsalg. At have rejst tæt på 3 millioner dollars er betydeligt af flere årsager. For det første står det som et stort tillidsvotum i projektet, idet investorerne bliver stadig mere overbeviste om, at projektet vil lykkes. For det andet er den momentum, det har skabt i løbet af sin præsalg, sandsynligvis at omsætte til momentum, når token noteres, hvilket betyder, at den kunne rallye stort.

Top  Binance bliver den første fuldt licenserede kryptobørs i El Salvador

Deflationary roadmap for Bitcoin ETF Token

Den grund til, at det har tiltrukket så meget interesse, er, at det er indstillet til at gøre noget helt unikt. Nemlig vil det brænde 25% af sin samlede maksimale forsyning, ødelægge denne procentdel i 5% afdrag. Det vil brænde de første 5%, når en SEC-godkendt Bitcoin ETF når en volumen på $100 millioner, mens det endelige 5% vil komme, når Bitcoin selv når en pris på $100.000.

Konklusion

Crypto er en højrisiko aktivklasse, og denne artikel er kun til information og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital. Interesserede investorer kan deltage i præsalget på den officielle Bitcoin ETF Token hjemmeside, hvor 1 BTCETF koster $0.0064. Med den interesse, mønten har genereret, er det sandsynligt, at den vil overgå denne rabatterede pris inden for få uger, når den lanceres.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button