AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Immutable Eliminerer Gebyrer i Next-Gen zkEVM Gaming Solution

Immutable Eliminerer Gebyrer i Næste-Gen zkEVM Gaming Løsning

Gaming-selskabet Immutable har annonceret, at mere end 40 decentrale spil har skiftet til Immutable zkEVM, der er en næste generation af Zero-Knowledge (ZK) proof-baseret scaling platform udviklet i samarbejde med Polygon Labs.
Ifølge pressemeddelelsen tilbyder Immutable zkEVM en gaming-fokuseret kæde, der tilbyder fuld kompatibilitet med Ethereum Virtual Machine og som vil muliggøre, at spiludviklere “eliminerer selve konceptet med gasgebyrer, hvilket gør dem ikke kun usynlige, men essentielt ikke-eksisterende for spillere.”
Dette vil ifølge meddelelsen gøre det markant mere overkommeligt at prøve nye spil ved at fjerne den mest udfordrende brugeroplevelse barriere i branchen, hedder det.
Ved at udnytte Immutable zkEVM kan spiludviklere sponsere gasgebyrer for enhver bruger af Immutable Passport, hvilket muliggør problemfri onboarding og øgede transaktionskonverteringsrater.
Når Immutable zkEVM mainnet går live tidligt næste år, planlægger selskabet at sponsere gasgebyrer for alle spil i dets økosystem i en begrænset periode for at sikre en jævn overgang.
Omkostningen for spilstudier vil være ubetydelig, ca. $500-$1.000 for hver 100.000 brugere.
“Ultimativt vil Immutable zkEVM og Immutable Passport tillade udviklere ikke kun at abstrahere gasgebyrer væk fra deres spilleroplevelse, men også potentielt bane vejen for et nyt monetiseringsmodel i spilbranchen,” sagde Immutable.
Ved at behandle omkostningen ved gas-sponsorat som traditionelle server- eller infrastrukturomkostninger, vil spil kunne introducere ejerskab af digitale aktiver på en måde, der gavner både spillere og spilstudier.
Immutable har i alt over 200 spil i gang med at bygge i sit økosystem, ikke kun på zkEVM.

Lufthansas loyalitetsprogram Onboards Nye Partnere via Blockchain

Miles & More, loyalitetsprogrammet for det næststørste europæiske flyselskab, Lufthansa Group, har indgået partnerskab med qiibee, en blockchain-baseret B2B-markedsplads for kundeloyalitet, der gør det muligt for SMVer at deltage let i programmet.
Ifølge pressemeddelelsen giver denne udvidelse Miles & More-medlemmer adgang til en bredere og mere forskelligartet vifte af partnere, herunder dem på regionalt niveau, hvor de kan optjene og indløse miles i hele rejsekæden og i hverdagen.
Partnere inkluderer luksusmodeplatformen fashionette.de, VIP Hospitality-markedspladsen DAIMANI og schweizisk baserede digitale formue tegnebog SwissFortress.
I mellemtiden vil qiibee oprette skræddersyede marketingpakker til SMVer inden for Miles & More-programmet. Gennem deres platform kan potentielle virksomheder nemt indlede et samarbejde.
Sammenlignet med traditionelle loyalitets- og belønningsprogrammer fjerner denne teknologiske integration forsoningsomkostningerne mellem partnere, hvilket skaber en forbedret forbindelse mellem virksomhed og kunde.
Qiibee vil også føre tilsyn med disse partnerskabers kontraktmæssige, kommercielle, tekniske og promoveringsmæssige forvaltning.

Top  Green Bitcoin (GBTC) erobrer investorerne: Nærmer sig 1 million US dollars salgsmilestone

Bitcoin ATM-Firma Coinflip Udvider OTC Order Desk-Service til Canada

Det amerikansk-baserede Bitcoin (BTC) ATM-udbyder CoinFlip, med over 4.500 kiosker over hele verden, annoncerede den officielle udvidelse af sine Order Desk-services til det canadiske marked.
Ifølge pressemeddelelsen har CoinFlip allerede en tilstedeværelse i Canada med over 200 kiosker og har fortsat oplevet betydelig brugervækst.
Order Desken giver en let indgang for investorer, der ønsker at tilføje eller øge deres eksponering mod kryptovaluta. Hver kunde parres med en personlig Client Manager baseret på deres erfaring og kryptoviden.
Derfra kan kunderne oprette telefonopkald eller videomøder for at drøfte markedet, stille spørgsmål og trygt købe og sælge kryptovalutaer.
Alle samtaler med CoinFlip Client Managers er gratis, med et enkelt servicegebyr anvendt, når en ordre placeres gennem Order Desken.

Unstoppable Domain Lancerer 12 Nye Registreringspartnerskaber for at Øge Global Adgang

Web3 domænenavne og digital identitetsudbyder Unstoppable Domains annoncerede partnerskaber med tolv nyoprettede registrarer for at hjælpe med at accelerere masseadoptionen af web3-domæner i Sydamerika og Sydøstasien.
De seneste partnere inkluderer NoNameMonster, Entorno, DominiosWeb3, EndlessDomains og DotNames.
Ifølge pressemeddelelsen vil Unstoppable på grund af tilføjelsen af disse nye registrarer være i stand til at tilbyde deres kunder globalt en bred vifte af virksomhedens andre Web3-domæner, herunder .x, .crypto, .nft, .wallet, .polygon, .dao, .888, .zil, .go, .blockchain, .bitcoin, .eth og andre.
DominiosWeb3 er blevet Unstoppables første registreringspartner i Sydamerika, hvilket gør det muligt for det spansktalende og portugisiske samfund at købe, sælge og administrere web3-domæner “på den mest praktiske og problemfri måde via en omfattende og nem at bruge platform.”
Efterspørgslen efter web3-domæner stiger støt, sagde Unstoppable Domains. Udbyderen har solgt over 3,9 millioner siden 2018, og det tal fortsætter med at vokse.

Top  FTX-finansieret velgørenhedsfond handlede "omhyggeligt": Britisk regering's konklusion

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button