AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ingen Bitcoin ETF uden yderligere regulering af krypto, siger sydkoreansk FSS-chef

En Bitcoin ETF kan ikke få godkendelse i Sydkorea, medmindre regeringen introducerer nye kryptoregler, sagde chefen for Financial Supervisory Service (FSS) den 5. marts. Lee Bok-hyun var optimistisk med hensyn til mulig godkendelse af en Bitcoin spot-børsnoteret fond, men understregede behovet for forsigtighed.

Ingen Bitcoin ETF uden yderligere regulering

Lee blev citeret for at være “positiv over for virtuelle aktiver,” men påpegede samtidig behovet for visse reguleringsmæssige betingelser, der skal opfyldes, før en krypto-relateret økonomisk produkt kan godkendes. Han forklarede, at der skal etableres et system, der giver myndighederne mulighed for at styre og operere virtuelle aktiver, før markedet for BTC spot ETF kan åbnes i Sydkorea.

Sydøst under pres for at godkende Bitcoin ETF’er i overensstemmelse med en banebrydende bevægelse fra reguleringsmyndigheder i Washington i januar. Dog har anonyme finansielle investeringsbranchekilder udtalt, at ny kryptoregulering må vente, indtil efter næste måneds lovgivende valg den 10. april.

Kryptoregler ‘Overhaling’ på vej?

Kilder angav, at en større “overhaling” af kryptoloven sandsynligvis vil finde sted efter valget. Dog kan karakteren af denne lovgivningsmæssige ændring afhænge af sammensætningen af det enkeltkammers parlament.

Præsident Yoon Seok-yeols valgmanifestløfter før hans valg i 2022 indeholdt en række pro-kryptoindustriløfter, som han hidtil ikke har overholdt. Lee påpegede, at regulerende organer er “begrænset” af det nuværende retssystem, især når det kommer til godkendelse af Bitcoin ETF’er.

Næste parlament vil beskæftige sig med kryptoprismanipulation, siger FSS-chefen

Lee antydede, at yderligere kryptoreguleringer kunne fokusere på at udrydde altcoin-prismanipulation. Adskillige højt profilerede sager om altcoin på mindre børser, såvel som store børser som Bithumb, har domineret overskrifterne i de senere år.

Top  US-Indekser lider tab efter skuffende forbrugerprisdata - Bitcoin, Uber, Lyft, Robinhood, Airbnb og Paramount Global i fokus.

Lee konkluderede, at det næste Nationalforsamling – altså det post-valgte hus – ville få til opgave at skabe ny kryptoregulering. Dette tyder på, at FSS ikke vil foretage flere forsøg på at regulere kryptosektoren eller godkende krypto ETF’er, før tidligst slutningen af april.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button