AnalyseBitcoin

INJ-Preis steigt um 14 %: Neue Impulse und bevorstehende Token-Freischaltung

Injective (INJ) oplever en stigning på 14 % i prisen midt i en ny opadgående trend

INJ profit på nye impulser

Prisen på Injective (INJ) er steget kraftigt med nye impulser. Efter at Bitcoin steg til over 45.000 dollars, så det ud til, at de fleste altcoins vågnede til live, og Injectives native token steg med mere end 14 % inden for de sidste 24 timer. Handelsvolumen er i samme periode steget med 61 % til over 439 millioner dollars.

Imens blev Bitcoin handlet tæt på 46.000 dollar, hvilket svarer til en stigning på 4 % inden for 24 timer. BTC nåede en høj på 46.165 dollars på kryptobørsen Bitstamp, da stemningen om Bitcoin-ETF’en steg.

INJ-prisen stiger før frigivelsen af den store token

Mens den opadgående trend støder på en hindring tæt på det tidligere all-time high på 44,57 dollars, er der forventninger om en potentiel banebrydende begivenhed i de kommende dage. Ifølge data delt af Token Unlocks står Injective kort før frigivelsen af sin endelige token. Den bemærkelsesværdige begivenhed vil blive aktiveret den 21. januar 2024, hvor 3,66 millioner INJ til en værdi af cirka 152 millioner dollars (til nuværende priser) vil blive frigivet. Dette vil øge det samlede udbud af Injective til 100 millioner INJ. De frigjorte mønter vil udgøre cirka 4,3 % af kryptovalutaens cirkulerende udbud.

Mens Injective-økosystemet forbereder sig på den betydelige tilstrømning af token, vil handlere sandsynligvis også holde øje med den generelle markedstemning. Dette skyldes, at der er en bredere optimistisk outlook, da branchen forventer godkendelse af spot-bitcoin-ETF’er fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Selvom prisen sandsynligvis vil falde som følge af det nye udbud, kunne INJ drage fordel af et genoprettende marked. De målrettede prisniveauer i kølvandet på en mulig prisopdagelse vil være på 100 dollars på kort sigt. På den anden side kan INJ være udsat for en ny test af primær support under 20 dollars. På tidspunktet for forfattelsen af denne artikel skiftede Injective ejer ved omkring 42,21 dollars – lidt over 5 % under sit ATH.

Top  XRP-Preis könnte auf 130 US-Dollar steigen: Krypto-Analyst prognostiziert deutlichen Preisanstieg nach Ripple's Teilsieg gegen die SEC

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button