AnalyseBitcoin

Injective Protocol’s INJ-Token stiger til et nyt rekordhøjt niveau på $27,02: Hvad venter i fremtiden?

Injective Protocol’s INJ-Token Når Nyt All-Time High

Injective Protocol’s INJ-token har for nylig nået en ny rekordhøjde på 27,02 $. Markedet befinder sig dog i en fase af konsolidering og ro, hvor investorerne udviser forsigtig optimisme, men hidtil har holdt sig tilbage med at presse priserne markant opad.

Handelsaktiviteten er faldet siden det seneste højdepunkt, hvilket har medført en reduktion i markedets volatilitet. Alligevel er prisen på INJ steget med 12 % den seneste dag og handles i øjeblikket til 25 $.

Injektive Protocol Witness 50% Prisstigning

INJ-tokenet har oplevet en prisstigning på over 50% de seneste 30 dage, og den kontinuerlige stigning siden december 2022 har ført til en parabolisk stigning på over 1.500%. Positive nyheder om økosystemet og den generelle stemning har drevet INJ opad i de seneste uger.

Sidste dag steg handelsvolumen af INJ med 40% til 508 millioner dollars. Prisen på INJ svingede med ca. 15% den seneste dag, hvilket også tyder på høj intradag volatilitet.

Med en markedsandel på 2,07 mia. dollars befinder Injective sig i uopdaget territorium og kan hurtigt stige.

Brænding af INJ for 65.000 dollars øger den ugentlige stigning

Den ugentlige token-brænding af Injective har været en af de primære drivkræfter bag stigningen i de seneste dage. Ved den seneste begivenhed blev der brændt INJ for over 65.000 dollars, hvilket blev permanent fjernet fra omløb.

Injective har set en markant stigning i det samlede beløb af INJ, der er sat i spil under brændingen. Baseret på On-Chain-data er der hidtil sat tokens i spil for næsten 1 mia. dollars.

Positiv INJ-prognose

Ifølge Coincodex’s nuværende prisprognose indikerer Injective en prisstigning til 27,50 $ i løbet af denne uge. Samtidig tyder de tekniske indikatorer på en bullish stemning, og Fear & Greed Index ligger i øjeblikket på 67 (grådighed).

Top  Aktiemarkederne venter på afgørende impulser: Konjunkturdata og rentesænkninger kan drive Dax-indekset endnu højere.

Den forventede årlige laveste pris for Injective i 2024 er 25,13 $ baseret på tidligere prisudvikling og BTC-halveringscykler. Derimod kunne Injective nå op på 35,49 $ næste år.

Disse positive udsigter for Injective indikerer, at tokenet har potentiale til fortsat vækst, men investorer skal være opmærksomme på mulig volatilitet og markedets brede udvikling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button