AnalyseBitcoinEthereum

Institutionelle Anleger schwenken von Bitcoin-ETFs auf Ethereum-ETFs: Eine neue Ära für Kryptowährungen

I de seneste analyser har det vist sig, at institutionelle investorer skifter deres fokus fra Bitcoin-ETF’er til Ethereum-ETF’er. Mens Ethereum-ETF’er vækker mere interesse hos institutionelle investorer end Bitcoin-ETF’er, er Bitcoin stadig førende på personligt plan.

Dramatisk ændring i investeringsadfærd

Nylige data fra en analytiker har afsløret en bemærkelsesværdig ændring i adfærden hos institutionelle investorer. Mens Bitcoin-ETF’er normalt har været i centrum for opmærksomheden, har Ethereum-ETF’er tiltrukket betydelige tilstrømninger, mens Bitcoin-ETF’er har haft tilbagegange.

Fælles tilstrømninger til Bitcoin- og Ethereum-ETF’er

Den 1. august oplevede både Bitcoin- og Ethereum-ETF’er for første gang tilstrømninger, siden Ethereum-spot-ETF’er blev introduceret. Bitcoin-ETF’er tiltrak $50,6 millioner, med Grayscale’s nye Bitcoin Mini Trust i spidsen. Samtidig tiltrak Ethereum-ETF’er $26,7 millioner, med BlackRock’s iShares Ethereum Trust i spidsen.

Tidspunktet for denne artikelser tyder på, at Ethereum handles til $2.488,51, hvilket svarer til et fald på 21,00% inden for de sidste 24 timer.

Flere tilstrømninger til Ethereum-ETF’er end Bitcoin-ETF’er

Ethereum-ETF’er har bevist sig at være meget modstandsdygtige, selv under markedsturbulenser. Den 5. august registrerede Ethereum-ETF’er fortsat betydelige tilstrømninger, med $50 millioner den 5. august, efterfulgt af yderligere $109 millioner den efterfølgende dag.

Dette står i stærk kontrast til Bitcoin-ETF’er, der har oplevet betydelige tilbagegange. Den 6. august havde Bitcoin-ETF’er samlet tilbagetrækninger på $148 millioner, med BlackRock’s Bitcoin-spot-ETF, IBIT, der ikke tiltrak nogen tilstrømninger i samme periode.

Konklusion

Selvom Ethereum-ETF’er har vundet større interesse fra institutionelle investorer end Bitcoin-ETF’er, forbliver Bitcoin førende på personligt plan. Selvom begge priser er faldet, har Bitcoin formået at overgå Ethereum prismæssigt.

Top  Bitcoinen falder i værdi - Skyldes delvist den tyske regerings handlinger

Ved publikationstidspunktet handles Bitcoin til $58.423,67, hvilket svarer til et fald på 8,15% inden for de sidste 24 timer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button