AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Institutionelle investorer skaber bullish stemning for Ethereum med milliardinvesteringer

I de seneste uger kan den bullish drive af institutionelle investorer ses på flere markedsparametre, da digitale aktiver når niveauer, der ikke er registreret i måneder.

Ethereum (ETH) handles sidelæns det meste af året, før den stiger over $2.000 efter den nylige markedsoptrend, der har sendt den bredere markedsværdi over $1,5 billioner og antændt bullish sentiment.

På nuværende tidspunkt står institutionelle investorers midler i Ethereum-produkter på $10 millioner year-to-date (YTD), hvilket vender trenden efter flere uger i skoven, mens dens aktiver under forvaltning (AUM) er over $8,8 milliarder.

CoinShares Weekly assets flows registrerede udløb fra altcoin-giganten i flere uger trods positive registreringer på hovednetværket med hensyn til udvikling.

De fleste analytikere så den dårlige periode for Ethereum som den massive nedgang registreret sidste år efter bredere økonomiske faktorer og branchekollapser. ETH faldt over 55% i 2022 sammen med Bitcoin (BTC), da Federal Reserve-politikker, inflationsfaktorer og sammenbruddet af Terra Network og FTX sendte priserne ned.

I år markerede en fornyet stigning af institutionelle investorer på markedet, men størstedelen af væksten blev set omkring Bitcoin, da forventningen til en spot ETF voksede efter ansøgningen fra BlackRock og andre institutionelle giganter med stærk optimisme for, at Securities and Exchange Commission (SEC) vil godkende en ansøgning.

Som et resultat mens Bitcoin-produkter registrerede indgange i uger, som nu står på over $1,6 milliarder YTD, har Ethereum-produkter kæmpet med adskillige ugers udløb, hvilket fører til nettoindgange på $10 millioner YTD.

Ethereum leder altcoin-gevinster

Flere analytikere udtalte en stigning i ETH’s præstation i starten af året som et resultat af netværkets Merge, som så dens overgang til Proof-of-Stake konsensusmekanismen. En nylig undersøgelse viste, at de fleste formueforvaltere bakker op om aktivet som kryptoen med det højeste vækstpotentiale.

Top  Bitcoin SV styrtdykker med 13% efter retten afslører: Craig Wright er ikke Satoshi Nakamoto

Sidste uge så Ethereum indgange på $31 millioner, der udvidede den nylige periode med konsekvente indgange til fem uger i alt på $134 millioner, der oversteg Solana (SOL), som blev beskrevet som en altcoin-favorit efter uger med konsekvente indgange.

Mens ETF-efterspørgslen drev Bitcoin’s løb, mislykkedes lanceringen af flere fremtidige Ethereum at drive væksten som forudsagt i mange kredse.

På nuværende tidspunkt handles ETH over $2.200, mens buler låser sig fast på endnu en stigning for at afslutte året.

Bitcoin har fortsat med at drive markedet i år med stigende investeringsfondstal med forventning om godkendelse af en ETF og et bull run. Sidste uge hældte institutionelle investorer $132 millioner ind og tændte en positiv momentum, der skubbede DeFi-tal over $46 milliarder og altcoins til årshøjder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button