AltcoinsBitcoinEthereum

Introduktion af Alloy: Tether lancerer ny digitalt aktiv, der er understøttet af Tether Gold

Tether præsenterer Alloy – et nyt digitalt aktiv underlagt Tether Gold

Tether har officielt lanceret deres seneste digitale aktiv, Alloy, som er understøttet af Tether Gold. Denne innovation kombinerer den stabilitet, som guld tilbyder, med fordelene ved en digital valuta. Moon Gold NA og Moon Gold El Salvador, begge en del af Tether Group, står bag udviklingen af dette nye aktiv.

En stabil værdi garanteres

Det primære token er aUSD₮, som bliver bakket op af Tether Gold med US Dollars for at sikre en stabil værdi. Brugere kan på Ethereum-hovednetværket handle med aUSD₮-tokens og bruge Tether som sikkerhed. Platformen tilbyder også andre Tether-aktiver, hvilket forbedrer mulighederne inden for formueforvaltning.

Paolo Ardoino, CEO for Tether, udtalte: “Alloy repræsenterer en spændende innovation inden for guldunderstøttede digitale aktiver, som er bundet til fiat-valutaer.”

Fremtidige planer og investeringer

Ardoino fremhævede, at denne nye løsning markerer et betydeligt skridt, selvom stabiliseringsmekanismen adskiller sig fra mere konventionelle muligheder som USD₮. Han antydede også planer om at integrere denne teknologi i den kommende tokeniseringsplatform for digitale aktiver fra Tether.

Tether Gold (XAUT) på Ethereum-netværket svarer til en Troy ounce (31,1 gram) guld. Formålet med Alloy er at lette guldtransaktioner for institutioner og gøre det lettere at integrere dem i investorporteføljer.

Der er også ambitiøse planer på tegnebrættet for Tether i 2024. Paolo Ardoino annoncerede for nylig, at Tether planlægger at investere 1 milliard dollar i startups inden 2025. Udover at udvide sit fokus ud over kryptoprodukter vil virksomheden også tilbyde et system til vidensindhold, som kan omfatte uddannelsesmateriale, AI-løsninger og Bitcoin-minedriftsoperationer.

Top  Dogecoin: Steht die Meme-Kryptowährung vor einer schwierigen Phase?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button