BitcoinEthereumFinanzen

Investeringer i krypto-produkter oplever rekordtilstrømning – Hvordan påvirker institutionelle investeringer markedet?

Krypto-investeringer fortsætter med at strømme ind

Stærk stigning i krypto-investeringer

Krypto-investmentprodukter har oplevet endnu en uge med betydelige tilførsler, hvilket bringer den samlede stigning op på ni på hinanden følgende uger med tilførsler. Ifølge CoinShares’ seneste rapport udgjorde tilførslerne til krypto-produkter sidste uge i alt 346 millioner dollars, hvor nogle kryptovalutaer modtog mere investering end andre. Samlet set beløber tilførslerne til krypto-investeringfonde sig nu i år til 1,663 milliarder dollars.

Institutionelle investeringer når nye højder

Institutionelle investeringer i digitale aktiver er nu på det højeste niveau siden det seneste boom-marked i 2021. Ifølge CoinShares udgør den samlede forvaltede formue nu 45,3 milliarder dollars. Den største drev bag denne stigning kom efter annonceringen af ansøgningerne om Spot Bitcoin ETF’er i USA. Ansøgninger om Spot Ethereum ETF’er blev tilføjet til listen sidste uge og øgede strømmen af tilførsler til Ethereum ETP’er, der forlængede deres positive fire-ugers løb med 103 millioner dollars.

Fokus på Bitcoin-tilførsler

Ifølge CoinShares har Bitcoin tiltrukket de største tilførsler. I de seneste måneder har Bitcoin været i fokus, især da godkendelsen af Spot Bitcoin ETF’er afventer i USA. Sidste uge oplevede Bitcoin ETP’er samlet set tilførsler på 312 millioner dollars, hvilket bringer de samlede tilførsler i år op på 1,55 milliarder dollars. Samtidig oplevede Ethereum ETP’er en tilførsel på 33,5 millioner dollars, en stigning på 915 % i forhold til tilførslerne på 3,3 millioner dollars i den foregående uge.

Udsigter for krypto-investeringer

ETP’er forbliver en af de bedste måder for institutionelle investorer at engagere sig i kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum. Andelen af ETP-volumen i forhold til det samlede Spot Bitcoin nåede sidste uge 18 %. Dette forventes at ændre sig snart, når Spot ETF’er bliver godkendt, og institutionelle investorer får en anden mulighed for at engagere sig i Bitcoin. Eksperter forudser, at de første godkendelser af Spot ETF’er kan komme på markedet i begyndelsen af 2024.

Top  Louisiana indfører kryptovaluta som betalingsmiddel for statslige tjenester

Konklusion

Med fokus på fremtiden for krypto-investmentprodukter og institutionelle investeringer i kryptomarkedet vil det være spændende at se, hvordan godkendelsen af Spot Bitcoin ETF’er og andre udviklinger i branchen vil påvirke tilførslerne og det samlede marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button