AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Investor Mike Novogratz forudser at mange sagsanlæg under SEC-formand Gary Gensler vil blive droppet

Billionaire investor Mike Novogratz tror, at mange af de retssager, der er rejst under den nuværende formand for Securities and Exchange Commission, Gary Gensler, vil blive droppet.

I en nylig interview med Forbes fremhævede Novogratz inkonsekvenserne i SEC’s tilgang til regulering af kryptoaktiver og henviste til den seneste retssag om en Bitcoin-børsnoteret fond (ETF). Han påpegede, at retten kritiserede SEC for at nægte en plads til en Bitcoin ETF, mens de tillod future ETF’er, hvilket afslørede den ulogiske begrundelse bag beslutningen.

Den erfarne person inden for kryptovalutaer sagde, at uanset den politiske tilhørsforhold hos den næste formand for SEC er der sandsynlighed for, at mange af retssagerne indledt under Gary Genslers embedsperiode vil blive droppet.

“Og videre, uanset den politiske tilhørsforhold hos den næste formand for SEC, er der sandsynlighed for, at mange af retssagerne indledt under Genslers embedsperiode vil blive droppet,” sagde han. “Dette afspejler den stigende erkendelse af uundgåeligheden af kryptos integration i det finansielle system.”

Han bemærkede dog også den fortsatte udfordring med regulatorisk usikkerhed omkring klassificeringen af digitale aktiver som værdipapirer eller råvarer. Den forældede Howey Test, designet til traditionelle værdipapirer, formår ikke tilstrækkeligt at tackle kompleksiteten af blockchain-baserede teknologier, hvilket hæmmer branchens vækst og pålægger finansielle byrder på virksomheder, der navigerer i det regulatoriske landskab.

Mike Novogratz Kritiserer Regulatory Unclarity i USA

Novogratz erkendte også den frustration, som regulatorisk usikkerhed og den påvirkning, det har på virksomheder, der prioriterer overholdelse og risikostyring, forårsager. Den krypto-milliardær understregede behovet for klare og omfattende regulatoriske rammer på både føderalt og statsligt niveau for at udligne konkurrencebetingelserne og fremme bæredygtig vækst inden for branchen.

Top  Bitcoin-Preis strebt erneuten Anstieg an: Kryptowährung kämpft um Widerstandszone von 43.350 Dollar.

Grayscale Ser Udtømning, da Investorer Vendte sig mod Alternative ETF’er

Novogratz berørte også udtømningen på markedet og fremhævede den kritik, som Grayscales Bitcoin-produkt står overfor, samt investorer, der skifter til alternative ETF’er tilbudt af branchegiganter som Invesco, BlackRock og Fidelity.

“Denne ændring viser betydningen af tillid og omkostningseffektivitet i investeringsvalg, hvor Grayscales produkt mister tiltrækningskraften til mere effektive alternativer på markedet,” sagde han.

Når det kommer til potentielle vindere på ETF-markedet, nævnte Novogratz BlackRock og Fidelity, sammen med hans virksomheds initiativ med Invesco, og udtrykte optimisme vedrørende deres fremgang i de kommende måneder.

Mens disse virksomheder måske ikke er særligt profitable på grund af lave gebyrer, tilbyder de fremragende forbrugerprodukter med betydeligt potentiale for skalering og brandanerkendelse.

Fremadrettet forventede Novogratz gradvist institutionel indtrængen på kryptomarkedet, startende med individuelle pensionskonti (IRAs) og udvidelse til pensions- og endowmentsfonde. Han fremhævede den bredere accept af digitale aktiver og bipartisan støtte til kryptolovgivning, hvilket ville opmuntre flere investorer til at komme ind på markedet.

Selvom væksten måske ikke afspejler tidligere frenesier, forventede han betydelig detailinvestorvækst i løbet af de næste 12 måneder, drevet af øget bevidsthed om kryptoaktivers langsigtede potentiale.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button