AnalyseBitcoin

Investor Mike Novogratz: Viele Klagen gegen SEC-Vorsitzenden Gensler könnten fallen gelassen werden

Mike Novogratz om SEC og reguleringslandskabet for krypto-aktiver

Billionæren og investor Mike Novogratz har for nylig udtalt, at han tror, at mange af de retssager, der blev rejst under Securities and Exchange Commissions (SEC) nuværende formand, Gary Gensler, vil blive droppet. Novogratz tog i et interview med Forbes fat på SEC’s tilgang til regulering af krypto-aktiver og henviste specifikt til en kontroversiel retssag om en Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF).

Han påpegede, at domstolen kritiserede SEC for at afvise en Bitcoin-spot-ETF, mens de tillod futures-ETF’er, og afslørede dermed den ulogiske argumentation bag beslutningen. Krypto-veteranen sagde, at uanset den næste SEC-formands politiske tilhørsforhold, er sandsynligheden for, at mange af retssagerne, der blev rejst under Gary Genslers embedsperiode, vil blive droppet.

Novogratz erkendte dog også den vedvarende usikkerhed hos reguleringsmyndighederne vedrørende klassificeringen af digitale aktiver som værdipapirer eller varer. Han pegede på den forældede Howey-test, der blev udviklet til konventionelle værdipapirer, og mente, at denne ikke afspejler kompleksiteten af blockchain-teknologierne og hæmmer branchens vækst samt virksomhedernes finansielle byrde, når de navigerer i reguleringens labyrint.

Novogratz klagede også over den regulatoriske usikkerhed i USA og dens indvirkning på virksomheder, der prioriterer overholdelse af reglerne og risikominimering. Han understregede behovet for klare og omfattende regulatoriske rammer på både føderalt og statsligt niveau for at skabe lige konkurrencevilkår og fremme en bæredygtig vækst i branchen.

I betragtning af Bitcoins rolle som værdibevarende aktiv nævnte Novogratz den voksende accept af kryptovalutaen blandt registrerede investeringsrådgivere (RIAs) og detailinvestorer. Han forventer en gradvis, men stabil stigning i Bitcoin-allokationer i investeringsporteføljerne, da RIAs erkender dens potentiale til diversificering og bevarelse af formue.

Top  Forskere fra Grækenland: Nye resultater støtter Markteffizienzhypothese for Bitcoin-handel

Han pegede også på afgangene fra Grayscale-markedet og bemærkede, at investorerne vender sig mod alternative ETF’er fra branchegiganter som Invesco, BlackRock og Fidelity. Han nævnte, at disse virksomheder tilbyder mere tillidsvækkende og omkostningseffektive produktmuligheder end Grayscales produkt, der derfor mister tiltrækningskraft.

Novogratz nævnte potentielle vindere på ETF-markedet som BlackRock og Fidelity samt hans virksomheds samarbejde med Invesco og udtrykte optimisme om deres fremskridt i de kommende måneder. Han fremhævede den bredere accept af digitale aktiver og den tværpolitisk støtte til kryptolove, der vil opmuntre flere investorer til at træde ind på markedet. Han forventer en betydelig vækst i efterspørgslen fra detailinvestorer i de næste 12 måneder, drevet af øget bevidsthed om krypto-aktivers langsigtede potentiale.

Alt i alt er Mike Novogratz en central figur i krypto-verdenen, der klart har fingeren på pulsen, når det kommer til regulering, investoradfærd og fremtidige tendenser inden for digital formue.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button