AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumRipple

Investorer ser Ethereum som den kryptomønt med størst vækstpotentiale, ifølge ny undersøgelse

Global Wealth Fund Managers Back Ethereum som den Top Kryptovaluta med Højeste Vækstpotentiale

En ny undersøgelse fra CoinShares Digital Asset Quarterly Fund viser, at globale wealth fund managers har bakket op om Ethereum (ETH) som den aktivklasse med højeste vækstpotentiale, på trods af en langsom prisstigning i de seneste måneder.

Undersøgelsen analyserer markedets aktiviteter, regulering og institutionelle investeringer i økosystemet blandt andre emner. Ifølge undersøgelsen mener store investeringsfirmaer, at Ether har de bedste vækstudsigter blandt andre topcoins, selvom dets produkter har haft en dårlig periode i år.

Af de 55 deltagere betragtede 45% Ether som den valuta med mest vækst, mens 39% valgte markedslederen, Bitcoin. Solana, som beskrives som en favorit hos institutionelle investorer inden for relaterede produkter, opnåede 6% af stemmerne.

Denne seneste undersøgelse viser positive tegn omkring den største altcoin, efter at der i løbet af ugen har været udstrømning af midler fra dens investeringsprodukter, hvilket har givet den titlen som “den mindst elskede altcoin i 2023”.

De fleste institutionelle investorer baserer deres analyse på den høje indgangskø for validering på grund af indtjeningen fra rentemarginaler. Ethereum er stadig den største decentrale blockchain og med mange applikationer, hvilket betyder, at brugerne kan drage fordel af dens økosystem.

Selvom dette har været populært i mange år, blev ETH Merge for et år siden indført, hvilket førte til, at nettet skiftede til en Proof-of-Stake blockchain, hvor minearbejdere blev erstattet med valideringsnoder, hvilket øgede samtaler om bredere adoption, da investorerne håbede at opnå større profit.

Dette blev dog ikke afspejlet i prisudviklingen, da Ether faldt markant i størstedelen af sidste år på grund af bredere markedsmæssige faktorer og langsom vækst.

Top  Tidligere Investmentbanker i Deutsche Bank tilstår bedrageri i forbindelse med krypto-pyramidesystem: Risikerer op til 30 års fængsel

Bitcoin forblev forholdsvis uændret i sin fremtidsudsigter, selvom mange analytikere beskrev den som en sikker investering i lyset af de seneste reguleringstiltag fra Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Investeringerne i Ripple (XRP) er steget og udgør omkring 14% af deltagernes valg på grund af dets juridiske sejr over SEC. Positioner på tværs af flere aktiver faldt med 6% og førte til en udstrømning på $35 millioner.

Reguleringsmæssige tiltag fortsætter med at være en stor bekymring. Selvom nogle investorer har fået større tillid som følge af de seneste tiltag fra myndighederne, er mange stadig skeptiske over for, om overivrig regulering kan skræmme brugerne væk fra økosystemet. Ifølge undersøgelsen betragter de fleste deltagere reguleringsmyndighederne som den største risiko, selvom der i dette kvartal var en nedgang på 7% i frygten for et totalt forbud fra regeringen. Andre risici inkluderer tilgængelighed og den generelle “crypto winter”.

Flertallet af deltagerne kom ind på kryptomarkedet som et resultat af væksten inden for blockchain-teknologi, mens et stigende antal købte aktiver af spekulative årsager og på grund af god værdi.

Undersøgelsen blev gennemført med svar fra 58 globale aktieforvaltere med en samlet kapitalforvaltning på over $500 milliarder.

*Artiklen er baseret på oplysninger fra “CoinShares Digital Asset Quarterly Fund survey”.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button