AltcoinsBitcoinDeFiEthereum

IOTA’s plan om at implementere Ethereum Virtual Machine skaber ikke den forventede opgang

IOTA EVM: Kan det redde kryptovalutaen fra fald?

Die Ethereum Virtual Machine (EVM) skal lanceres live hos IOTA i marts eller april, ifølge Stiftungschef Dominik Schiener. Selvom denne nyhed ikke har formået at stoppe IOTAs prisfald, er der stadig store forhåbninger for det kommende år.

Forventninger til IOTA EVM

Håbet hos IOTA ligger i lanceringen af Ethereum Virtual Machine (EVM). Dette modul er standarden for organisering af Decentralized Finance (DeFi) og forventes at åbne nye anvendelsesområder for IOTA. Stiftungschef Dominik Schiener annoncerede i november 2023, ved åbningen af en repræsentation i Abu Dhabi, at EVM forventes lanceret i 1. kvartal 2024. Dog er Schiener ikke fastlåst på en specifik dato, da han nævner både marts og tidligt i 2. kvartal som mulige tidspunkter.

IOTAs udfordring

Trods de positive udsigter har markedet reageret lidt køligt. IOTAs priskurve fortsætter sin nedadgående tendens, og kryptovalutaen kæmper for at undgå at falde under den psykologisk vigtige grænse på 0,2 US-dollar. Dette afspejles i den samlede negativ vækst på næsten 13% over det seneste år, sammenlignet med Bitcoin, som har oplevet en vækst på 70%. IOTA er blevet skubbet ud af top 100-listen over kryptovalutaer baseret på markedskapitalisering.

Betydningen af IOTA EVM

Der er opstået tvivl om værdien af en IOTA EVM på markedet. Med over 100 andre kryptoprojekter, der allerede anvender EVM til daglige milliardomsætninger, er spørgsmålet om IOTA kommer for sent ind i spillet. Desuden har tidligere erfaringer med EVM i IOTA-siden Shimmer vist, at selv med EVM-aktivering har det ikke resulteret i stor succes på markedet.

Top  Nedtur for Rizz memecoin: Værdien dykkede 90% under live præsentation

Konklusion

Den kommende lancering af IOTA EVM og det planlagte IOTA 2.0 er ikke garanterede redninger for IOTA. Diskussionen om validitet, anvendelse og efterspørgsel på markedet fortsætter med at sætte spørgsmålstegn ved IOTAs fremtidige udsigter. Med et dybere kig på IOTAs udfordringer i 2023 ser det ikke lovende ud, med mindre der sker betydelige ændringer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button