AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Jack Dorsey Træder Ud af Blueskys Bestyrelse: Ingen Grunde Angivet

Jack Dorsey trækker sig fra posten som bestyrelsesmedlem for Bluesky, den decentrale sociale medieplatform, som han oprindeligt havde forestillet sig og finansieret tilbage i 2019 under sin tid som administrerende direktør for Twitter.

Bluesky bekræftede Dorseys afgang fra sin bestyrelse i en søndagsmeddelelse på platformen og takkede ham oprigtigt for hans hjælp til at finansiere og igangsætte Bluesky-projektet. Bluesky trives nu som et open source socialt netværk, der kører på atproto, det decentrale protokol, vi har opbygget.

Dorsey har ikke angivet årsagen til sin afgang, og hverken Bluesky eller Dorsey har givet offentlig feedback om situationen.

Dorsey, kendt som en forkæmper for Bitcoin, har for nylig udvidet sine ambitioner inden for Bitcoin-minedrift gennem sit betalingsselskab Block. Block har skiftet fokus fra at designe chips til at udvikle et fuldt Bitcoin minedriftssystem. Blok har afsløret designet af en selvstændig tre-nanometer (3nm) Bitcoin minedriftschip og samarbejder i øjeblikket med en førende global halvlederfabrikant for at færdiggøre chipdesignet.

Dorsey har en lang historie med involvering i kryptocurrency-rummet, både gennem sit arbejde hos Twitter og som administrerende direktør for Square Inc., et finansielt serviceselskab, der udviklede den populære mobilbetalingsapp, Cash App. Under hans ledelse blev Square et af de tidligste mainstreamselskaber til at omfavne Bitcoin ved at give brugerne mulighed for at købe, sælge og holde kryptovaluta direkte inden for Cash App.

Dorsey’s personlige interesse for Bitcoin er velkendt, og han har offentligt fremhævet kryptovalutaens rolle som en decentraliseret og inklusiv form for valuta, der kan fungere som en hedge mod inflation og regeringsovergreb.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button