AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Joe Biden’s Mysterious Crypto Post: Intern Gaffe or Hints at Support?

US præsident Joe Bidens laserøje-indlæg på hans X og Instagram-konti søndag aften vakte interesse hos den krypto-samfundet.

Billedet, der blev lagt op, var ledsaget af teksten: “Lige som vi tegnede det.” Bidens opslag fulgte Kansas City Chiefs’ sejr over San Francisco 49ers i Super Bowl, hvor de vandt deres tredje titel på fem år. “Lige som vi tegnede det” er noget, man ofte hører i sport, hvilket signalerer, at alt gik efter planen og endte med succes.

Forvirringen opstod på grund af brugen af laserøjegrafikken. Denne grafik symboliserer normalt støtte og begejstring for kryptovalutaer som Bitcoin under opsving på markedet. Den er også ofte forbundet med en følelse af fællesskab og kollektiv identitet inden for kryptosamfundet.

Mange online deltagere spekulerede i, om en praktikant muligvis var involveret i Bidens opslag.

“Bare en social media manager fra Gen Z,” svarede en bruger på Instagram.

Selv har Biden ikke direkte givet udtryk for personlig støtte til kryptovalutaer. Hans administration har dog iværksat tiltag for at regulere og udforske digitale aktiver og centralbankens digitale valutaer.

Hedgefondveteranen Anthony Scaramucci opfordrede for nylig kryptosamfundet til at bakke op om Biden. Han indikerede, at demokraten er et bedre bud end republikanernes frontløber, Donald Trump, ved de kommende valg.

Alligevel har repræsentant Dean Phillips udskældt både Biden og Trump og udtalt, at de “absolut ikke er i stand til at forstå [krypto].”

“De to førende kandidater lige nu, både til venstre og højre for det amerikanske præsidentembede, er absolut ikke i stand til at forstå det, forberede os på det, forudse det og føre os ind i det næste århundrede,” sagde han. “Joe Biden og Donald Trump er simpelthen ikke de rette personer til at føre os fremad.”

Top  Soaring Crypto Fraud in India: 8 Arrested, Including Police Officers, in $300 Million Scam

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button