BitcoinFinanzen

Justin Sun fordert Krypto-Community auf, Kandidaten für US-Präsidentschaft zu unterstützen

Justin Sun opfordrer til støtte til en krypto-venlig præsidentkandidat

Justin Sun, grundlæggeren af Layer-1-blockchain TRON, har opfordret krypto-samfundet til at støtte en præsidentkandidat i USA, der støtter den digitale formuesindustri.

Suns opfordring kommer efter lignende udtalelser fra andre prominente personligheder i branchen.

Krypto-venlige kandidater: Støtte og indflydelsesrige stemmer

I en nylig tweet på Twitter understregede Justin Sun vigtigheden af at anerkende krypto-samfundet, virksomheder og protokoller som betydelige interessegrupper.

“Vi skal vise kandidaten, at kryptosamfundet, virksomheder og protokoller er betydelige interessegrupper, hvis stemmer skal høres, og hvis interesser skal beskyttes.” – Justin Sun

Suns udtalelse kom efter, at den tidligere amerikanske præsident Donald Trump havde givet sin støtte til krypto-industrien, især med hensyn til selvopbevaring af digitale aktiver. Selvom Sun ikke nævnte kandidater ved navn, spekulerede krypto-samfundet i potentielle krypto-venlige støtter.

Sidste weekend lavede Trump overskrifter med løftet om, at fremtiden for Bitcoin og krypto ville blive formet i USA og ikke i udlandet. Han svor også aldrig at tillade oprettelsen af en digital centralbankvaluta (CBDC).

Denne erklæring fik bred støtte fra krypto-samfundet. Betydningsfulde personligheder som Anthony ‘Pomp’ Pompliano, en investor hos Pomp Investment, roste Trumps holdning.

Andre indflydelsesrige personligheder i krypto-industrien har tidligere opfordret til at støtte krypto-venlige kandidater ved præsidentvalget. Digital Currency Group (DCG) afslørede i en nylig undersøgelse, at de fleste vælgere ønsker, at politikere forstår krypto, før de regulerer det. Flertallet af de krypto-positive respondenter udtrykte bekymring over, at politikere kunne kvæle innovation gennem overdreven regulering.

I takt med at præsidentkapløbet opvarmes, opfordrer indflydelsesrige figurer til støtte til dem, der anerkender branchens potentiale for digitale aktiver. Krypto-samfundet følger spændt med for at se, hvilke kandidater der vil støtte deres sag.

Top  Dogecoin-Netzwerk boomt, aber Preisrallye bleibt unsicher - Analyse der aktuellen Marktlage

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button