BitcoinFinanzen

Justin Sun fordert Krypto-Community auf, Kandidaten für US-Präsidentschaft zu unterstützen

Justin Sun opfordrer til støtte til en krypto-venlig præsidentkandidat

Justin Sun, grundlæggeren af Layer-1-blockchain TRON, har opfordret krypto-samfundet til at støtte en præsidentkandidat i USA, der støtter den digitale formuesindustri.

Suns opfordring kommer efter lignende udtalelser fra andre prominente personligheder i branchen.

Krypto-venlige kandidater: Støtte og indflydelsesrige stemmer

I en nylig tweet på Twitter understregede Justin Sun vigtigheden af at anerkende krypto-samfundet, virksomheder og protokoller som betydelige interessegrupper.

“Vi skal vise kandidaten, at kryptosamfundet, virksomheder og protokoller er betydelige interessegrupper, hvis stemmer skal høres, og hvis interesser skal beskyttes.” – Justin Sun

Suns udtalelse kom efter, at den tidligere amerikanske præsident Donald Trump havde givet sin støtte til krypto-industrien, især med hensyn til selvopbevaring af digitale aktiver. Selvom Sun ikke nævnte kandidater ved navn, spekulerede krypto-samfundet i potentielle krypto-venlige støtter.

Sidste weekend lavede Trump overskrifter med løftet om, at fremtiden for Bitcoin og krypto ville blive formet i USA og ikke i udlandet. Han svor også aldrig at tillade oprettelsen af en digital centralbankvaluta (CBDC).

Denne erklæring fik bred støtte fra krypto-samfundet. Betydningsfulde personligheder som Anthony ‘Pomp’ Pompliano, en investor hos Pomp Investment, roste Trumps holdning.

Andre indflydelsesrige personligheder i krypto-industrien har tidligere opfordret til at støtte krypto-venlige kandidater ved præsidentvalget. Digital Currency Group (DCG) afslørede i en nylig undersøgelse, at de fleste vælgere ønsker, at politikere forstår krypto, før de regulerer det. Flertallet af de krypto-positive respondenter udtrykte bekymring over, at politikere kunne kvæle innovation gennem overdreven regulering.

I takt med at præsidentkapløbet opvarmes, opfordrer indflydelsesrige figurer til støtte til dem, der anerkender branchens potentiale for digitale aktiver. Krypto-samfundet følger spændt med for at se, hvilke kandidater der vil støtte deres sag.

Top  Hvordan Justin Sun lover at sikre alle tab for kunder hos HTX og Poloniex efter flere hackerangreb

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button