BitcoinDeFiEthereum

Justin Sun überlegt wichtigen Verkauf von DeFi-Token im Wert von $21 Millionen – Marktreaktionen bleiben verhalten.

Justin Sun overvejer salg af DeFi-token til en værdi af $21 millioner

Justin Sun, den kendte krypto-personlighed, overvejer angiveligt at sælge DeFi-token for omkring $21 millioner. Dette skridt kommer efter observationer fra Spot On Chain, et firma for On-Chain-analyser, som har bemærket overførsler af forskellige DeFi-token fra Sun til krypto-børsen Binance.

DeFi-token inkluderet i salget

De DeFi-token, der angiveligt er involveret i denne potentielle handel, omfatter Aave (AAVE), Maker (MKR), Compound (COMP) og Liquity (LQTY). Selvom detaljer om handelshistorien for COMP og LQTY endnu ikke er blevet offentliggjort, kunne et salg resultere i gevinster på over $7 millioner for Sun.

Markedets reaktion og Justins Suns krypto-portefølje

På trods af spekulationerne har markedets reaktion på disse udviklinger været relativt afdæmpet, med minimale prisudsving for de nævnte DeFi-token. Udover hans engagement i DeFi, ejer Sun en bred vifte af kryptoaktiver, herunder en betydelig mængde Bitcoin (BTC), hvilket placerer ham som en af de førende skikkelser i kryptobranchen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin-Wale aktiv: Transaktionen im Wert von 230 Millionen US-Dollar mit Verbindung zur Satoshi-Ära.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button