AnalyseBitcoin

Kan Avalanche Kursen nå 100 dollar inden udgangen af 2024? Vi giver vores prognose

I de seneste uger har Avalanche-kursen oplevet en betydelig stigning, og AVAX-tokenet var sammen med SOL en af de mest succesrige altcoins sidst i 2023 og begyndelsen af 2024. Kan Avalanche-kursen stadig nå 100 dollar i løbet af 2024? Vi vil give en midtvejsprognose for Avalanche.

Hvordan har Avalanche-kursen udviklet sig de seneste uger?

I de seneste uger har Avalanche-kursen set en markant stigning. Midt i oktober lå AVAX-kursen på under 9 dollar, men derefter begyndte en voldsom stigning, der bragte Avalanche-kursen op på 48 dollar. Ved årsskiftet lå AVAX-kursen stadig på 42 dollar. I de seneste 6 uger faldt Avalanche-kursen igen under 30 dollar, men oplevede derefter endnu en stærk stigning og nåede tilbage til en værdi på 42 dollar. I de seneste dage faldt AVAX igen til 36 dollar.

Kan Avalanche-kursen fortsætte med at eksplodere?

Avalanche-kursen har præsteret så ekstremt stærkt i de seneste uger, at mange investorer håbede på en hurtig stigning til 100 dollar. AVAX’s all-time high ligger på 146,22 dollar, og med en kraftig bullrun er vi ikke langt væk. Men i de seneste 6 uger har det været mere op og ned, og euforien på altcoin-markedet er aftaget. Alligevel kan en stærk altcoin-bullrun potentielt begynde i den anden halvdel af 2024 og drive Avalanche-kursen opad.

Kan AVAX nå 100 dollar inden udgangen af 2024?

At nå 100 dollar ville være et ekstremt bullish milepæl i denne bullmarked. I øjeblikket er AVAX-kursen ikke så langt fra denne grænse, da en tredobling af kursen ville være tilstrækkelig. Dette er meget muligt i en altcoin-hype. Derfor forventer vi, at Avalanche-kursen i den anden halvdel af 2024 godt kan komme tæt på 100 dollar. Meget vil afhænge af, om Bitcoin-kursen hurtigt kan nå et nyt all-time high efter halveringen, hvilket massivt øger opmærksomheden på kryptomarkedet.

Top  AVAX-Preis schießt in die Höhe und erreicht 43-Dollar-Marke - aber droht eine Abwärtskorrektur?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button