AnalyseBitcoin

Kan Avalanche Kursen nå 100 dollar inden udgangen af 2024? Vi giver vores prognose

I de seneste uger har Avalanche-kursen oplevet en betydelig stigning, og AVAX-tokenet var sammen med SOL en af de mest succesrige altcoins sidst i 2023 og begyndelsen af 2024. Kan Avalanche-kursen stadig nå 100 dollar i løbet af 2024? Vi vil give en midtvejsprognose for Avalanche.

Hvordan har Avalanche-kursen udviklet sig de seneste uger?

I de seneste uger har Avalanche-kursen set en markant stigning. Midt i oktober lå AVAX-kursen på under 9 dollar, men derefter begyndte en voldsom stigning, der bragte Avalanche-kursen op på 48 dollar. Ved årsskiftet lå AVAX-kursen stadig på 42 dollar. I de seneste 6 uger faldt Avalanche-kursen igen under 30 dollar, men oplevede derefter endnu en stærk stigning og nåede tilbage til en værdi på 42 dollar. I de seneste dage faldt AVAX igen til 36 dollar.

Kan Avalanche-kursen fortsætte med at eksplodere?

Avalanche-kursen har præsteret så ekstremt stærkt i de seneste uger, at mange investorer håbede på en hurtig stigning til 100 dollar. AVAX’s all-time high ligger på 146,22 dollar, og med en kraftig bullrun er vi ikke langt væk. Men i de seneste 6 uger har det været mere op og ned, og euforien på altcoin-markedet er aftaget. Alligevel kan en stærk altcoin-bullrun potentielt begynde i den anden halvdel af 2024 og drive Avalanche-kursen opad.

Kan AVAX nå 100 dollar inden udgangen af 2024?

At nå 100 dollar ville være et ekstremt bullish milepæl i denne bullmarked. I øjeblikket er AVAX-kursen ikke så langt fra denne grænse, da en tredobling af kursen ville være tilstrækkelig. Dette er meget muligt i en altcoin-hype. Derfor forventer vi, at Avalanche-kursen i den anden halvdel af 2024 godt kan komme tæt på 100 dollar. Meget vil afhænge af, om Bitcoin-kursen hurtigt kan nå et nyt all-time high efter halveringen, hvilket massivt øger opmærksomheden på kryptomarkedet.

Top  Bitcoin Price Surges and Google Searches Double in First Week of December

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button