BitcoinFinanzen

Kan Bitcoin Kursen bryde 60.000 dollars mærket og ramme et All-time high i 2024?

Bitcoin Kursen stiger mod et nyt Jahreshøj

Bitcoin Kursen har i de seneste timer været på en opadgående trend og har formået at overstige $53.000, hvilket er det højeste siden 2021. Med dette nye Jahreshøj nærmer BTC Kursen sig nu $55.000 på vejen mod det tidligere All-Time High på over $68.000.

En stærk opadgående bevægelse

I de seneste uger har Bitcoin Kursen været relativ stabil omkring $52.000, med gentagne forsøg på at bryde ud, der dog ofte resulterede i mindre tilbagefald under $51.000. Men nu har BTC Kursen oplevet en kraftig stigning og er brudt over $53.000.

Kan vi forvente en stigning til $60.000?

Det seneste brud over $53.000 antyder, at denne periode med stabilisering kan være ved at slutte, og en ny stærk Bullrun kan være på vej. Det næste mål for Kursen vil være at bryde $55.000, med potentiale for at nå $60.000 i de kommende uger.

Allzeithoch inden Halving?

Selvom Bitcoin Kursen stadig har chancen for at nå et nyt Allzeithoch før det kommende Bitcoin Halving, som forventes at finde sted i slutningen af april, er det mere sandsynligt, at den vil nå over $60.000. En lignende rally som i slutningen af januar/begyndelsen af februar kunne bringe Kursen tættere på Allzeithochet, men sandsynligvis ikke nå det inden Halving.

Så selvom det kan være usandsynligt, at Bitcoin Kursen vil nå Allzeithochet inden Halving, er der stadig optimisme om en stigning til over $60.000. Interesserede investorer kan nemt komme i gang ved at tilmelde sig hos Bitpanda og købe Bitcoin sikkert på en reguleret platform i DACH-regionen.

Top  El Salvadors Investition in Bitcoin zahlt sich aus: Bestände übersteigen 60 Millionen USD

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button